Τεχνολογία

9 πράγματα που δεν ήξερες ότι χρειάζεσαι για καλύτερο gaming

Gaming ποντίκι, gaming keyboard, gaming monitor, ακόμα και καρέκλα gaming. Στο δωμάτιό σου μπορεί κανείς να βρει όλα όσα χρειάζεται για να βιώσει στο μέγιστο τη χαρά του παιχνιδιού, έτσι δεν είναι; Όχι ακριβώς. Πολλά ακόμη gaming accessories, που ίσως δεν είχες σκεφτεί καν ότι χρειάζεσαι, μπορούν επίσης να ενισχύσουν σημαντικά τις επιδόσεις σου.

Αν διαπιστώσεις ότι τελικά χρειάζεσαι κάμποσες αγορές για να είσαι πλήρως εξοπλισμένος, έχουμε καλά νέα: μπορείς να αποκτήσεις ό,τι χρειάζεσαι για το gaming σε χαμηλή τιμή, μέσα από το SHOPFLIX.gr και να το έχεις άμεσα στην πόρτα σου, σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκεσαι. Κι από ό,τι μαθαίνουμε, η πλατφόρμα ετοιμάζει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις για την πρώτη Black Friday που θα περάσουμε μαζί.

Θέλεις να ζήσεις από την πρώτη στιγμή την πλήρη εμπειρία; Επίλεξε την υπηρεσία SHOPFLIX ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ και θα παραλάβεις ολόκληρη την παραγγελία σου με την ίδια αποστολή, ακόμη και αν κάθε προϊόν προέρχεται από διαφορετικό προμηθευτή.

Έχε τα μάτια σου… σαν τα μάτια σου

Μην το κάνεις μόνο για καλύτερες επιδόσεις: καν’ το κυρίως για την υγεία σου. Το μπλε φως που εκπέμπει το monitor του υπολογιστή σου είναι βλαβερό για τα μάτια σου, ενώ επηρεάζει και την ποιότητα του ύπνου σου. Η καλύτερη λύση είναι ένα ζευγάρι γυαλιά για υπολογιστή, σχεδιασμένο ειδικά για να σε προστατεύει.


spirit-of-gamer-glasses

Αγαπημένη μας επιλογή τα γυαλιά Spirit of Gamer Retina Pro, με ειδικούς φακούς που φιλτράρουν τη μπλε και την έντονη ακτινοβολία, unisex πολυανθρακικό σκελετό και… γοητευτική έκπτωση. Εκτός από κομψά είναι και πανάλαφρα, ώστε να τα φοράς με άνεση όσες ώρες και αν βρίσκεσαι μπροστά στην οθόνη.

Αγόρασέ τα από 25,80€.

Ανέβασε ταχύτητα

Ένα ρούτερ κομμένο και ραμμένο στις ανάγκες του παιχνιδιού, θα σε βοηθήσει περισσότερο από όσο φαντάζεσαι, αφήνοντας τα ενοχλητικά κολλήματα στο παρελθόν.


gaming-router

Για παράδειγμα, το Router TP-Link Archer C5400X AC5400 Tri-Band Gaming χρησιμοποιεί προηγμένες τεχνολογίες ώστε να δίνει προτεραιότητα στα προγράμματα gaming όταν είσαι συνδεδεμένος στο ίδιο δίκτυο με άλλους χρήστες, ενισχύει το σήμα σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού σου και κρατά ασφαλή τα δεδομένα σου. Επίσης διατίθεται με περισσότερα από 150€ έκπτωση.

Αγόρασέ το από 299€.

Βάλε τα πράγματα στις σωστές βάσεις

Δημοφιλέστερα


To Top