Ελλάδα

Συναγερμός για την εξαφάνιση 17χρονης από την Κηφισιά

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές για την εξαφάνιση 17χρονου κοριτσιού από την περιοχή της Κηφισιάς.

Πρόκειται για την Λαβίνια Π., 17 ετών που εξαφανίστηκε από την περιοχή της Κηφισιάς βραδινές ώρες την Κυριακή 2 Οκτωβρίου.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της καθώς ανησυχούν, επειδή συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»

Στις 02/10/2022 και ώρα 21:30, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Κηφισιάς η Λαβίνια Π., 17 ετών. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα 03/10/2022 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της καθώς ανησυχούν, επειδή συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο. Η Λαβίνια Π. έχει ύψος 1,65 μ., βάρος 63 κιλά, έχει καστανά σγουρά μακριά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μαύρο παντελόνι φόρμας, μαύρο κοντομάνικο μπλουζάκι και άσπρα αθλητικά παπούτσια adidas.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΛΑΒΙΝΙΑ Π., 17 ΕΤΩΝ

https://www.hamogelo.gr/gr/el/ta-nea-mas/eksafanisi-tis-lavinia-p-17-eton-missing-alert/

Posted by Το Χαμόγελο του Παιδιού – The Smile of the Child on Monday, October 3, 2022

Δημοφιλέστερα


To Top