Διεθνή

Χαμογελαστή και διακριτική: Ποια είναι η σύζυγος του Λούλα ντα Σίλβα, Ροζανγκέλα

Πίσω από έναν επιτυχημένο άνδρα, κρύβεται-σχεδόν πάντα- μία έξυπνη γυναίκα.

Μόλις ο Λουίς Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα ανακηρύχθηκε νικητής στις χθεσινές προεδρικές εκλογές της Βραζιλίας, έδωσε ένα καυτό φιλί στη γυναίκα της ζωής του, που βρισκόταν στο πλευρό του, ντυμένη στα κόκκινα.


000_32MH24B

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», o Λούλα υποσχέθηκε στο λαό του ειρήνη και ενότητα σφραγίζοντας μία εκπληκτική πολιτική επιστροφή αφότου κέρδισε έστω και οριακά τον ακροδεξιό Ζαΐρ  Μπολσονάρου.

Με καταμετρημένο το 99,97% των ψήφων, ο Λούλα, πρώην εργάτης εργοστασίου που έγινε ο πρώτος πρόεδρος της εργατικής τάξης της Βραζιλίας πριν από ακριβώς 20 χρόνια, κατάφερε να εξασφαλίσει το 50,9% των ψήφων ενώ ο Μπολσονάρου, που εξελέγη πρόεδρος το 2018, έλαβε ποσοστό 49,10%.

Απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους τστο Σάο Πάολο, ο Λούλα δεσμεύτηκε να επανενώσει τη χώρα του μετά από την τοξική εκλογική αναμέτρηση που δίχασε βαθιά μια από τις μεγαλύτερες δημοκρατίες του κόσμου.

«Θα ζήσουμε νέους καιρούς ειρήνης, αγάπης και ελπίδας», υποστήριξε ο 77χρονος νεοεκλεγείς πρόεδρος με την 56χρονη Ροζανγκέλα, την τρίτη του σύζυγοό του, να τον κοιτάει στα μάτια.


075_borges-notitle220707_npneq

Με τον Λούλα να αναλαμβάνει εκ νέου τα ηνία της χώρας, η Ροζανγκέλα θα βρεθεί στο επίκεντρο της προσοχής των ΜΜΕ, αν και η ίδια προτιμά να αφήνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή.

Οι φωτογραφίες του ζευγαριού να φιλιέται και να αγκαλιάζεται συχνά – πυκνά γίνονται viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ωστόσο, τώρα που ο βετεράνος Σοσιαλιστής αναλαμβάνει εκ νέου τα ηνία στην Βραζιλία, η Ροζανγκέλα θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας.

Δημοφιλέστερα

To Top