Αθλητισμός

Αυθεντικός Μαραθώνιος: Ο 91χρονος Στέλιος Πρασσάς ξανά στην εκκίνηση του μαραθωνίου – Δείτε βίντεο

Για άλλη μία χρονιά ο Στέλιος Πρασσάς μπήκε στην εκκίνηση του Αυθεντικού μαραθωνίου.

Ο 91χρονος όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος είναι ο γηραιότερος από τους συμμετέχοντες και έστειλε το μήνυμά του προς τους νεότερους.

«Οταν από μικρό παιδί ήμουν αθλητής, ο αθλητισμός είναι η αγάπη μου. Κάθε αθλητής αν αγαπά πολύ αυτό που κάνει, θα έχει τη δυνατότητα να το ευχαριστηθεί στη ζωή του. Οι νέοι πρέπει να ασχολούνται για τον αθλητισμό. Ή και τον πρωταθλητισμού. Η συνέχεια είναι ότι σου προσφέρει μεγάλη υγεία και γι’ αυτό πρέπει να ασχολούνται» είπε.


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-coaysjx3udsh)

Σακοράφα: «Οι μεγάλοι δρομείς να τον έχουν σαν τάμα να τρέξουν έστω και μία φορά»

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, έδωσε την εκκίνηση μαζί με τον Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη.

«Είναι από τις σπουδαιότερες αθλητικές διοργανώσεις της χώρας μας. Δείχνουμε σε όλο τον κόσμο ότι μπορούμε να φιλοξενήσουμε διοργανώσεις αυτού του επιπέδου. Εχουμε μεγαλύτερη συμμετοχή σε σχέση με πέρυσι και του χρόνου για τα 40 χρόνια θα αγγίξουμε απίστευτα νούμερα πιστεύω» είπε αρχικά η Σοφία Σακοράφα και πρόσθεσε:

«Ο μαραθώνιος είναι ένας σπουδαίος αγώνας, όπως και όλοι οι πανελλήνιοι αγώνες. Είναι ιδιαίτερος λόγω του ιστορικού του χαρακτήρα. Είναι ο πιο δύσκολος του κόσμου λόγω της διαδρομής του και πρέπει θεωρώ, όλοι οι μεγάλοι δρομείς να τον έχουν σαν τάμα ζωής να τον τρέξουν έστω και μία φορά στη ζωή τους».

Πηγή: gazzetta.gr

Δημοφιλέστερα

To Top