Αθλητισμός

Euroleague: Απάντηση Αταμάν προς την Ένωση Παικτών για το θέμα Μίτσιτς

Η Ένωση Παικτών της Euroleague αποφάσισε την διεξαγωγή έρευνας για την απόφαση της Εφές να μην αφήσει τον Μίτσιτς να παίξει στο ματς της Σερβίας με την Τουρκία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου.

Αυτό δεν άφησε αναπάντητο ο Εργκίν Αταμάν μιλώντας μετά το ματς με την Μπουγιουκσεχίρ, εξαπολύοντας επίθεση.

«Δεν υπάρχει διάκριση μεταξύ εγχώριων και ξένων παικτών στην ομάδα μας. Οι παίκτες που είναι εκτός φόρμας πρέπει να δουλέψουν σκληρότερα. Οι αθλητές δεν μπορούν να διατηρήσουν τη φόρμα τους χωρίς εξάσκηση. Αυτοί είναι οι παίκτες που δεν θα παίξουν στην Euroleague αυτή την εβδομάδα, κρατήθηκαν στην Κωνσταντινούπολη και ακολούθησαν ένα έντονο πρόγραμμα προπόνηση

Ωστόσο, υπάρχουν και εκείνοι που ενοχλούνται από αυτό. Ειδικά η Ένωση παικτών της Euroleague ήταν πολύ ταραγμένη. Άνοιξαν έρευνα εναντίον μας επειδή κρατήσαμε αυτούς τους παίκτες εδώ. Κανείς δεν μπορεί να ανακατευτεί στις εσωτερικές μας υποθέσεις και τις πρακτικές μας. Το αποτέλεσμα είναι προφανές, αυτοί οι παίκτες βγήκαν και έπαιξαν.

Ήρθαμε εδώ το βράδυ του Σαββάτου. Δεν έπαιξε ο Κλάιμπερν, ενώ ο Ζίζιτς αγωνίστηκε για πέντε λεπτά στην αρχή. Έτσι οι παίκτες που έμειναν στην Κωνσταντινούπολη και δούλεψαν έντονα, έπαιξαν καλά».

Πηγή:www.gazzetta.gr

Δημοφιλέστερα

To Top