Αυτοκίνητο

Η Toyota Ελλάς υποστηρίζει κορυφαίους αθλητές

Ως ο Επίσημος Εταίρος Κινητικότητας της Διεθνούς Ολυμπιακής και Διεθνούς Παραολυμπιακής Επιτροπής, η Toyota παγκοσμίως υποστηρίζει σταθερά εδώ και χρόνια αθλητές από όλη την υφήλιο στην προσπάθειά τους να κάνουν το δικό τους αδύνατο, δυνατό.

Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκονται και οι σπουδαίοι Έλληνες αθλητές, μέλη της Team Toyota Hellas: Νάσος Γκαβέλας (στίβος), Στέλιος Μαλακόπουλος (στίβος), Στέφανος Ντούσκος (κωπηλασία), Μαρία Πρεβολαράκη (πάλη), Γιάννης Σγουρόπουλος (επιτραπέζια αντισφαίριση), Στέλλα Σμαραγδή (στίβος), Κατερίνα Στεφανίδη (στίβος) και Αντώνης Τσαπατάκης (κολύμβηση).

Μέσω της πρωτοβουλίας της «Start Your Impossible», η  Toyota  προσπαθεί να εμφυσήσει την πεποίθησή της ότι όταν υπάρχει ελευθερία στη μετακίνηση, ο άνθρωπος έχει την ικανότητα να κατακτήσει ακόμα και το αδύνατο, με τους αθλητές να αποτελούν ένα λαμπρό παράδειγμα καθώς χρησιμοποιούν τη δύναμη της κίνησης για να ξεκλειδώσουν όλες τις δυνατότητές τους.

Στο ίδιο πλαίσιο, συνεργάζεται με τη Διεθνή Ολυμπιακή και Διεθνή Παραολυμπιακή Επιτροπή, με σκοπό να προσφέρει βιώσιμες, ασφαλείς και αποδοτικές λύσεις μετακίνησης για όλους, χωρίς περιορισμούς, με αυτό να είναι ένα μόλις μέρος της δέσμευσης της εταιρείας στην απελευθέρωση των ανθρώπινων δυνατοτήτων μέσα από τη δύναμη της κίνησης.

Όπως δήλωσε η κα. Αγγελική Τσενέ, Customer Experience Director Toyota Ελλάς: «Πίσω από κάθε αθλητή υπάρχει μια προσωπική ιστορία που μας υπενθυμίζει ότι με πάθος και επιμονή, τίποτα δεν είναι αδύνατο. Στην Toyota επιδιώκουμε να εμπνέουμε τους ανθρώπους να προχωράνε μπροστά – πέρα από τη δική τους γραμμή τερματισμού, πέρα από το δικό τους αδύνατο, καθώς οι μεγαλύτερες επιτυχίες πάντα μετριούνται από το μέγεθος της πρόκλησης. Οι αθλητές που απαρτίζουν από σήμερα το Team Toyota Hellas αποτελούν λαμπρό παράδειγμα αυτής ακριβώς της κατεύθυνσης».

Δημοφιλέστερα

To Top