Lifestyle

Ορέστης Ανδρεαδάκης: Ο «αυθεντικός» Κλούνεϊ, ο «αμίλητος» Ντε Νίρο και η «ξινούλα» Τζολί

Ο Ορέστης Ανδρεαδάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο κριτικός κινηματογράφου και καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, μίλησε για την πολύχρονη πορεία του, καθώς και για τις εκπομπές που παρουσίαζε. Μεταξύ άλλων μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό, χαρακτηριστικές στιγμές από συνεντεύξεις του, ενώ περιέγραψε μερικούς από τους Χολιγουντιανούς ηθοποιούς.

«Από αυτούς που έχουμε φιλοξενήσει στις “Νύχτες Πρεμιέρες” ο πιο καλός και πιο ευγενικός άνθρωπος ήταν ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις, ο οποίος έρχεται για να υποστηρίξει την Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών που είναι φίλοι του όλη η οικογένεια και η Δάφνη Οικονόμου και πάντα κάνει φιλανθρωπικές δωρεές. Είναι τρομερά αγοραφοβικός, αλλά και απίστευτα ευγενής και γενναιόδωρος. Δεν μπορεί τον κόσμο, απορώ πώς έκανε τις ταινίες. Ο καλύτερος ηθοποιός στον κόσμο. Αυτός έμπαινε τόσο πολύ μέσα στους ρόλους, γινόταν ένα με τον ρόλο και μάλιστα τον ρώτησε κάποιος δημοσιογράφος “καλά πώς βγαίνετε μετά από τον ρόλο” και του απάντησε “αυτό είναι το πρόβλημα”» και συνέχισε τις αναμνήσεις του από τους αστέρες του Χόλιγουντ» είπε αρχικά.

«Ο Τζόρτζ Κλούνεϊ είναι πολύ ωραίος τύπος, δεν είναι ψεύτικος, είναι προοδευτικός, έχει τρομερό χιούμορ, και αυτοσαρκάζεται που θα πει ότι δεν έχει απωθημένα, δεν προσποιείται στις συνεντεύξεις του» ανέφερε στη συνέχεια.

Δείτε το βίντεο 


Ορέστης Ανδρεαδάκης

Σε ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου αν τον θυμούνται όλοι αυτοί από τους οποίους έχει πάρει συνεντεύξεις, η απόκριση του ήταν «όχι ρε ‘συ» εξαιρόντας ωστόσο μία συγκεκριμένη περίπτωση: «Είχα πάρει συνέντευξη από τη Μέριλ Στριπ για το “Mamma Mia”, την συνάντησα ένα χρόνο μετά στο Παρίσι και τότε είχαμε μεγάλες πυρκαγιές στην Ελλάδα και μόλις με είδε μου είπε “α, σας θυμάμαι” και είπε στην κάμερα να κλείσει και με ρωτούσε για το πώς ήταν η κατάσταση, γιατί οι φωτιές ήταν γύρω από το Πήλιο, εκεί που είχαν γίνει γυρίσματα. Αυτή είναι Θεά και είναι η πιο μεγάλη γυναίκα ηθοποιός».

Στη συνέχεια της συνέντευξης ο Ορέστης Ανδρεαδάκης μίλησε για το απωθημένο του: «Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο δεν μιλάει καθόλου στις συνεντεύξεις του. Τον ρωτάς και λέει “μμμ, εεε, όχι, ναι”. Πάρα πολύ σπάνια δίνει ούτως ή άλλως συνεντεύξεις. Θα ήθελα να πάρω συνέντευξη από τον Τζάκ Νίκολσον, αλλά και με τον Αλ Πατσίνο, δεν έχουμε συναντηθεί στο πλαίσιο της δουλειάς».

Σχολιάζοντας τις εμπειρίες του με τους Χολιγουντιανούς ηθοποιούς σημείωσε: «Ο Μπραντ Πιτ είναι πολύ καλός ηθοποιός και πολύ άνετος. Τα τελευταία χρόνια έχουν έρθει όλοι στην Ελλάδα και τους αρέσει πάρα πολύ η Ελλάδα. Ανεβάζουν και βιντεάκια και διαφημίζουν τη χώρα μας. Η Αντζελίνα Τζολί είναι λίγο “ξινούλα”, νευρική. Είναι σκληρή, δεν είναι ο τύπος μου, αλλά δεν μπορείς να πεις ότι δεν είναι ωραία γυναίκα».

«Η Ούμα Θέρμαν μου αρέσει σαν γυναίκα και θεωρώ ότι είναι εξαιρετική ηθοποιός. Νομίζω ότι είναι Θεά, ψηλή και εντυπωσιακή» συμπλήρωσε σχολιάζοντας τον τύπο γυναίκας που του αρέσει.

Τέλος, ο Ορέστης Ανδρεαδάκης μίλησε για τη μοναδική συλλογή με αυτόγραφα, που έχει στην κατοχή του: «Είμαι μανιακός συλλέκτης αυτόγραφων και στη συλλογή μου έχω συγκεντρώσει 800-1.000. Τί θα τα κάνω; Θα τα πετάξω κάποια στιγμή. Θα τα δώσω στην κόρη μου».

Δημοφιλέστερα

To Top