Αυτοκίνητο

Safe Roads by efood: Ένα νέο πρόγραμμα για την οδική ασφάλεια


Sponsored Content

Καθώς τους τελευταίους μήνες έχουν αρθεί οι απαγορεύσεις των μετακινήσεων, η αυξημένη κίνηση στους δρόμους των μεγάλων πόλεων είναι η νέα πραγματικότητα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά. Το αντίκτυπο είναι αρκετός οδηγικός εκνευρισμός και πολλές φορές μη τήρηση των κανόνων ασφάλειας, φέρνοντας στο προσκήνιο για ακόμα μια φορά την επιτακτική ανάγκη που υπάρχει για καλύτερη οδική συμπεριφορά πεζών αλλά και οδηγών.

Η ασφάλεια και η εκπαίδευση των οδηγών για τη δημιουργία πιο ασφαλών δρόμων είναι εξαιρετικά σημαντική και θα έπρεπε να αποτελεί στόχο όλης της κοινωνίας. Σε αυτή την προσπάθεια καθοριστικό ρόλο αναλαμβάνει το efood, ανακοινώνοντας την ανάπτυξη ενός ολοκληρωμένου προγράμματος για την οδική ασφάλεια, το Safe Roads by efood.

Στο επίκεντρο της δημιουργίας του προγράμματος βρίσκεται τόσο η ασφάλεια των ίδιων των διανομέων της, καθώς διαθέτει σήμερα μια από τις μεγαλύτερες ομάδες διανομέων, σε 100 πόλεις, οι οποίοι καλύπτουν καθημερινά δεκάδες χιλιάδες χιλιόμετρα στους ελληνικούς δρόμους, όσο και η γενικότερη καλλιέργεια της κουλτούρας της ασφαλούς οδήγησης και της οδικής συμπεριφοράς οδηγών και πεζών.


77848834_m

efood Riders Academy
Με γνώμονα το ότι η εκπαίδευση κάθε διανομέα είναι βασική προτεραιότητα της εταιρείας, ώστε να μπορέσει να αναπτύξει και να εξελίσσει τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τις ικανότητές του στην εργασία και στη ζωή του, δημιουργήθηκε το efood riders Academy, μια online εκπαιδευτική πλατφόρμα με πολλές θεματικές ενότητες, που αποτελεί μια από τις πιο σημαντικές δράσεις του προγράμματος. 

Το εκπαιδευτικό περιεχόμενο αποτελεί μια εξειδικευμένη γνώση που δεν θα μπορούσε να ανατεθεί παρά σε κάποιους από τους καλύτερους στην οδηγική ασφάλεια και αυτοί δεν είναι άλλοι από τους επαγγελματίες της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης – Θανάσης Χούντρας. Επιπλέον, μέσω της πλατφόρμας θα γίνεται και η εκπαίδευση των διανομέων στην παροχή πρώτων βοηθειών, έτσι ώστε να μπορούν να βοηθήσουν σε έκτακτα περιστατικά που συμβαίνουν στο δρόμο, σώζοντας ζωές.

Υπάρχουν όμως και άλλες πολύ σημαντικές δράσεις. Σε συνεργασία με την ομάδα του Traction και τους Κώστα και Μάνο Στεφανή, η εταιρεία ξεκινά την παραγωγή πρωτότυπου εκπαιδευτικού περιεχομένου για την ασφαλή οδήγηση των δικύκλων, δημιουργώντας μάλιστα ειδικό ένθετο στη δημοφιλή τηλεοπτική εκπομπή τους. Παράλληλα, σχεδιάζει καμπάνια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης στα social media, με χρήσιμες πληροφορίες για την οδική συμπεριφορά, ενώ τo πλήρες σχέδιο δράσεων του Safe Roads by efood θα ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα.

Ένα φιλόδοξο πρόγραμμα το οποίο κινείται σε πολλούς τομείς με ενέργειες παρέμβασης, εκπαίδευσης και ενημέρωσης, που θα υλοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου και εντάσσεται στο διευρυμένο πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας που υλοποιεί το efood τα τελευταία 10 χρόνια.

Δημοφιλέστερα

To Top