Ελλάδα

Σαντορίνη: Σπείρα αλλοδαπών πορτοφολάδων έκλεβε τουρίστες

Μια 39χρονη γυναίκα ήταν η αρχηγός συμμορίας αλλοδαπών πορτοφολάδων που ξάφριζαν κατοίκους της Σαντορίνης και, κυρίως, τουρίστες που επισκέπτονταν το γραφικό νησί. Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιαστεί 24 κλοπές πορτοφολιών που διέπραξαν από τις 24 Σεπτεμβρίου ως τις 6 Οκτωβρίου, αλλά και την περασμένη Κυριακή.

Η σπείρα των Ρουμάνων απαρτιζόταν από την αρχηγό, άλλη μια 44χρονη γυναίκα και δυο άνδρες ηλικίας 19 και 27 χρόνων, που είχε ξεχωριστούς ρόλους. Δρούσαν σε σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος όπου υπήρχε συνωστισμός και έκλεβαν πορτοφόλια, χρήματα ή τραπεζικές κάρτες από τα ανυποψίαστα θύματα. Η ταυτοποίησή τους έγινε μετά από μελέτη του τρόπου δράσης τους και συνελήφθησαν το απόγευμα της Δευτέρας.

Στην κατοχή των τεσσάρων αλλοδαπών κατασχέθηκαν 650 ευρώ και οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Νάξου με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για συγκρότηση εγκληματικής ομάδας και διάπραξη κλοπών. Η έρευνα συνεχίζεται για να εξιχνιαστεί πλήρως η δράση τους, καθώς εκτιμάται ότι οι κλοπές και η λεία τους είναι πολύ περισσότερες.

Ειδήσεις σήμερα:

Η 12χρονη αναγνώρισε και το μοτέλ που την εξέδιδε ο Μίχος

Πώς βλέπουν Hurriyet και Sabah την απόφαση για μη ιδιωτικοποίηση του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης

Ο Αλβέρτος του Μονακό φωτογραφίζεται για πρώτη φορά με τα δύο νόθα παιδιά του

Δημοφιλέστερα

To Top