Αθλητισμός

Super League 1 Live: Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός (Cosmote Sport 2)

Απόλυτη ισορροπία υπάρχει ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τον Παναθηναϊκό στις μεταξύ τους αναμετρήσεις στο Αγρίνιο.

Έχουν διεξαχθεί συνολικά 12 αγώνες και όλα τα αποτελέσματα έχουν σημειωθεί από τέσσερις φορές.

Ο Παναιτωλικός μετρά τέσσερις νίκες, οι Πράσινοι τέσσερις και τέσσερα παιχνίδια έχουν τελειώσει ισόπαλα.

Η πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων ήταν την 1η Φεβρουαρίου 1976, στην πρώτη παρουσία του Παναιτωλικού στην Α’ Εθνική/Super League και αυτό είναι το πιο παραγωγικό παιχνίδι στην ιστορία των δύο ομάδων.

Η νίκη του Παναθηναϊκού με 3-2 ήρθε με δύο γκολ του Ελευθεράκη και ένα του Παπαδημητρίου, ενώ για τον Παναιτωλικό σκόραραν ο Μπαλτούμας και ο Παππάς.

Μόλις σε τρεις από τις 12 αναμετρήσεις τους δεν έχει σημειωθεί γκολ, στο 0-0 του 1976-77, του 2016-17 και του 2019-20.

Με το 0-0 στις 24 Νοεμβρίου 2019 ξεκίνησε και το σερί που τρέχει ο Παναιτωλικός στις τρεις τελευταίες του εντός έδρας αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό, όπου όχι μόνο δεν έχει ηττηθεί, αλλά δεν έχει δεχθεί ούτε γκολ.

Η λευκή ισοπαλία και οι δύο νίκες με 1-0 έχουν γράψει την ιστορία των τριών αναμετρήσεων, ενώ ο Παναθηναϊκός τελευταία φορά σκόραρε με τον Μπουζούκη στις 30 Ιανουαρίου 2019 και επικράτησε με 1-0.

Το δημοφιλέστερο αποτέλεσμα στις μεταξύ τους αναμετρήσεις στο Αγρίνιο είναι το 1-0, με τον Παναιτωλικό να έχει τρεις νίκες με αυτό το σκορ και τον Παναθηναϊκό δύο. Ακολουθεί το 0-0 με τρεις εμφανίσεις και από εκεί και πέρα όλα τα υπόλοιπα αποτελέσματα έχουν εμφανιστεί μόνο μια φορά.

12 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

4 ΝΙΚΕΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

4 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

4 ΝΙΚΕΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΓΚΟΛ: 9-8

Δημοφιλέστερα

To Top