Αυτοκίνητο

Suzuki Jimny Cabrio;

Προκειμένου να το κάνουν να ξεχωρίζει, το διαμόρφωσαν ώστε να μοιάζει με όχημα της WEY, μιας εγχώριας αυτοκινητοβιομηχανίας η οποία ιδρύθηκε το 2016. Έτσι, αποφεύγουν όποια νομικά προβλήματα θα δημιουργούνταν με τη Suzuki στην περίπτωση που διατηρούσαν τη σχεδίαση του Jimny.

H WEY παρουσίασε πέρυσι το Cyber Tank 300 (φωτογραφία κάτω) και εντός της χρονιάς που διανύουμε το Tank 100 τα οποία αποτέλεσαν την αισθητική βάση για τη διαμόρφωση του αμαξώματος του συγκεκριμένου Jimny Cabrio. Έτσι, οι άνθρωποι της YiChe Garage μεταμόρφωσαν το ιαπωνικό μοντέλο ώστε να μοιάζει με αυτά.

Για να αποφύγουν επίσης τυχόν νομικά προβλήματα και με τη WEY για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων, έβαλαν στο αυτοκίνητο το εμπορικό σήμα της εταιρείας βελτιώσεων και άλλαξαν την ονομασία του στην αγγλική λέξη «Conscience» («Συνείδηση»).

Προφανώς, αυτή δόθηκε με σκωπτική διάθεση, αν μη τι άλλο, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες που έγιναν γνωστές προέρχεται από λογοπαίγνιο στην κινεζική γλώσσα. Ένα στοιχείο που επίσης έχει ενδιαφέρον έχει να κάνει με το συνολικό κόστος αγοράς και μετατροπής του (αρχικού) Suzuki Jimny.

Το μοντέλο δεν πωλείται στην αγορά της Κίνας και αυτό σημαίνει ότι έπρεπε να αγοραστεί από το εξωτερικό. Όπως ανακοινώθηκε, το ποσό για την αγορά του ήταν περίπου 60.000 ευρώ(!) ενώ δαπανήθηκαν σχεδόν άλλα τόσα για τη μεταποίησή του.

Δημοφιλέστερα

To Top