Ελλάδα

Βιασμοί στα Πετράλωνα: «Πες τα, εσάς θα βάλουν σε ίδρυμα» – Οι ανατριχιαστικές καταγγελίες για τη μητέρα

Ανατριχιαστικές είναι οι αποκαλύψεις για την αποτρόπαια υπόθεση βιασμού στα Πετράλωνα, με τις πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας να ξεσκεπάζουν ένα αδιανόητο σκηνικό φρίκης.

Όπως καταγγέλλουν τα δύο παιδιά, κάθε φορά που ο πατέρας βίαζε τον γιο του, εκδικητικά του έλεγε πως εφόσον δεν ικανοποιείται από τη σύζυγο του, θα βρει την ικανοποίηση από το παιδί του.

Παράλληλα, γίνεται ειδική μνεία στη μητέρα, την οποία τα παιδιά κατηγορούν για συγκάλυψη καθώς, όπως υποστηρίζουν, γνώριζε για το τι συνέβαινε και σώπαινε κάθε φορά που ο σύζυγος τα βίαζε, ενίοτε και μπροστά στα μάτια της.

«Στο σπίτι βρισκόταν η μητέρα μας, όταν ο άντρας της μας καλούσε γυμνός, εμένα και την αδελφή μου να ξαπλώσουμε μαζί του στην κρεβατοκάμαρα. Κάποια μέρα η μητέρα βίδωνε με το τρυπάνι κάτι στον τοίχο του διαδρόμου του σπιτιού και εγώ καθόμουν πίσω της κρατώντας κάποιες βίδες. Ο άντρας της με πλησίασε, μου έγνεψε, λύγισε τα γόνατά του και με βίασε και εκείνη συνέχισε απτόητη την εργασία μας».

Ο πατέρας των παιδιών από την πλευρά του, μέσω του δικηγόρου του, αρνείται όλες τις κατηγορίες, μιλώντας στο Mega. «Ο πελάτης μου πέρασε από ανάκριση. Δεν κρίθηκε ο πελάτης μου ούτε επικίνδυνος, ούτε ύποπτος φυγής και πολύ περισσότερο δεν κρίθηκε ότι πιθανολογείται να τέλεσε αυτές τις πράξεις για αυτό και αφέθηκε ελεύθερος».

«Κουμάντο κάνω εγώ»

Όπως λέει, ο 17χρονος σήμερα γιος της οικογένειας, όταν η μητέρα του έμαθε ότι θα κατέθετε στην Αστυνομία τα όσα έχει βιώσει, του έκανε τη ζωή μαρτύριο.

«Όταν πλέον κληθήκαμε από την Αστυνομία να καταθέσουμε το φθινόπωρο του 2018 και είδε η μητέρα μου ότι δε θα έκρυβα τίποτα, έκανε τη ζωή μου χειρότερο μαρτύριο. Μου έλεγε όλο και πιο συχνά ότι αν αποκάλυπτα τα πάντα, το κράτος θα με έβαζε σε ίδρυμα. Με απειλούσε διαρκώς ότι έχει περισσότερη δύναμη από όλους και θα σταματούσε την υπόθεση. Έκανε ότι δεν ήξερε τίποτα. Εγώ ρεζιλευόμουν στον ιατροδικαστή με εξετάσεις, από τις οποίες δε φαινόταν τίποτα. Ο ίδιος ο ιατροδικαστής έλεγε μπροστά μας πως δεν μπορεί να φαίνεται κάτι μετά από τόσο καιρό. Και εκείνη όταν φεύγαμε από την εξέταση έπαιρνε μπροστά μου τον αστυνόμο και τη δικηγόρο και τους έλεγε πως ο ιατροδικαστής είχε πει ότι: “Δεν έγιναν ποτέ αυτά”. Μετά μου έλεγε: “Είδες στην Αστυνομία ποιανού ο λόγος περνάει; Κουμάντο κάνω εγώ”. Άλλοτε μου έλεγε εκφοβιστικά: “Πες τα, εσάς θα βάλουν σε ίδρυμα”».

Δημοφιλέστερα

To Top