Ελλάδα

Βικτώρια Γκρόσου: «Έφυγε» από τη ζωή η κορυφαία make up artist

«Έφυγε» από τη ζωή η κορυφαία make up artist Βικτώρια Γκρόσου που με τις ιδέες της άφησε το στίγμα στην εξέλιξη του μακιγιάζ στην Ελλάδα. Η Βικτώρια Γκρόσου αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα σοβαρό πρόβλημα υγείας.  Η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

H κηδεία της εγινε νωρίτερα το μεσημέρι στο Παλαιοχώρι Καβάλας και η οικογένειά της επιθυμεί αντί στεφάνων τα χρήματα να κατατεθούν στην Ελπίδα – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο.

Η ανακοίνωση του θανάτου της στο Instagram

Με θλίψη σας ανακοινώνουμε πως η Queen μας, μέντορα μας και πολυαγαπημένη μας Victoria Grosu μας αποχαιρέτησε σήμερα για τους ουρανούς. Η μνήμη της και το έργο της θα μείνει για πάντα χαραγμένο στις ζωές μας, που τόσο δημιουργικά άλλαξε και ενέπνευσε! Η ομάδα που η ίδια επέλεγε να βρίσκεται στο πλάι της , δεσμεύεται να συνεχίσει το όραμα της και το έργο της με πάθος και αγάπη όπως η ίδια έκανε πάντα. Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί to Σάββατο 5/11 στο Παλαιοχώρι Καβάλας στον κοιμητήριακο Ιερό Ναό Ταξίαρχη Μιχάηλ στις 15:00.

Για όσους επιθυμείτε να εκφράσετε την εκτίμηση και την αγάπη σας, η οικογένεια της αγαπημένης Victoria Grosu προτείνει αντί στεφάνων τα χρήματα να κατατεθούν στον σύλλογο Ελπιδα – Σύλλογος φίλων παιδιών με καρκίνο! Σε μια κίνηση αλληλεγγύης και ανθρωπιάς, αντάξια της εκλιπόντος, για όσους το επιθυμούν ας τελέσουμε ένα «διαφορετικό έργο» στην μνήμη της που σίγουρα θα την εξέφραζε περισσότερο!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Makeup Artist Victoria Grosu (@victoriagrosu)

Δημοφιλέστερα

To Top