Αθλητισμός

ΑΕΚ: Ο Μοχαμαντί υποβλήθηκε σε επέμβαση στο Λονδίνο

Ο Μιλάντ Μοχαμαντί είχε επιστρέψει με σοβαρό τραυματισμό στον προσαγωγό από τη συμμετοχή του με την Εθνική ομάδα του Ιράν στο Μουντιάλ και οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν μετά από τις εξετάσεις στις οποίες είχε υποβληθεί από το ιατρικό τιμ της ΑΕΚ.

Η απόφαση που είχε ληφθεί ήταν να περάσει την πόρτα του χειρουργείου καθώς η τελική διάγνωση ήταν αποκόλληση του τένοντα στον δεξιό προσαγωγό. Μια σοβαρή ζημιά η οποία δεν θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί διαφορετικά.

Μάλιστα, ο 29χρονος Ιρανός μπακ της ΑΕΚ ταξίδεψε στο Λονδίνο, όπου και υποβλήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (22/12) σε χειρουργική επέμβαση από τον καθηγητή Σίλντερς Έρνεστ.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν μπορεί να ειπωθεί ακριβές χρονικό διάστημα απουσίας, ωστόσο είναι δεδομένο ότι θα τον αφήσει για αρκετές εβδομάδες. Περισσότερα θα γίνουν γνωστά από τη στιγμή που τον επανεξετάσει μετά την επέμβαση το ιατρικό επιτελείο της ΑΕΚ, βλέποντας και τα στοιχεία του χειρουργείου.

Ο Μοχαμαντί αναμένεται είτε αύριο είτε μεθαύριο να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο στο Λονδίνο και να επιστρέψει στην Αθήνα για να ξεκινήσει πλέον την αποθεραπεία του και πλέον μένει να φανεί αν η ΑΕΚ προχωρήσει ζεστά για απόκτηση αριστερού μπακ μέσα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο Ιρανός μπακ είναι ο πέμπτος παίκτης της ΑΕΚ που περνάει την πόρτα του χειρουργείου από τον Νοέμβριο μέχρι σήμερα μετά τους Ελίασον, Τσούμπερ, Άμραμπατ και Γκατσίνοβιτς.

Δημοφιλέστερα

To Top