Αθλητισμός

Κασάμι για την επόμενη ημέρα στον Ολυμπιακό: «Είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα» – Δείτε βίντεο

Ο Παϊτίμ Κασάμι έπαιξε στον φιλικό αγώνα του Ολυμπιακού με την Χάντερσφιλντ και έδειξε πολύ καλά στοιχεία.

Ο Μίτσελ μπορεί να υπολογίζει στον Ελβετό ποδοσφαιριστή με τον οποίο είχε συνεργαστεί και στην πρώτη του θητεία στον Ολυμπιακό και ο ίδιος δηλώνει έτοιμος να βοηθήσει.


Δηλώσεις Κασάμι (Ολυμπιακός - Χάντερσφιλντ) / Kasami’s statements (Olympiacos - Huddersfield)

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Παϊτίμ Κασάμι στο Olympiacos TV

Για το ότι έπαιξε με τον Ολυμπιακό: «Είμαι πολύ χαρούμενος και πιο πολύ χαρούμενος που έπαιξα ξανά χωρίς να πονάω, καθώς είχα έναν μικρό τραυματισμό όταν ήρθα. Χαίρομαι που σιγά σιγά το σώμα μου πάει προς τα εκεί που θέλω»

Για το αν είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα: «Ναι. Είμαι έτοιμος εδώ και δύο – τρεις εβδομάδες. Φυσικά τώρα με την προετοιμασία και τους αγώνες θα βοηθηθώ να βρω την καλύτερη φόρμα μου μέχρι το πρώτο επίσημο παιχνίδι στις 15 Δεκεμβρίου. Δουλεύω λοιπόν σκληρά κάθε μέρα και σε κάθε προπόνηση έχω την ευκαιρία να βελτιώσω το επίπεδό μου όσο θέλω».

Για την έκβαση του πρωταθλήματος: «Είναι μια ανταγωνιστική χρονιά φέτος. Οι άλλες ομάδες είναι δυνατές, ξέρω όμως πώς λειτουργούν αυτά τα πρωταθλήματα και πόσο δύσκολο θα είναι. Συγκεντρωνόμαστε στον εαυτό μας και στο να πάρουμε παιχνίδια, να κάνουμε ένα καλό σερί και κάθε αγώνας θα είναι τελικός για εμάς. Αυτή είναι η νοοτροπία που πρέπει να έχουμε. Να παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι για 90 λεπτά, γιατί καμία ομάδα δεν θα μας χαριστεί».

Δημοφιλέστερα

To Top