Οικονομία

Κέντρο Αθηνών: Γιατί «τραγουδάει» και στην… πλατφόρμα ηλεκτρονικών πλειστηριασμών

Το «Κέντρο Αθηνών» δεν διαγράφει εξαιρετική επιτυχία μόνο τις νύχτες, καθώς έχει καθιερωθεί ως μια από τις πιο «καυτές» νυχτερινές πίστες, αλλά από χτες απέκτησε παρουσία και στην… πλατφόρμα ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.

Για την ακρίβεια έχει προγραμματιστεί να βγει στο σφυρί το 33,33% του ακινήτου στο οποίο στεγάζεται το νυχτερινό κέντρο. Ο πλειστηριασμός έχει οριστεί για τις 25 Ιανουαρίου 2023 και η τιμή πρώτης προσφοράς για το συγκεκριμένο ποσοστό είναι 664.000 ευρώ.

Ο πλειστηριασμός στρέφεται εναντίον της εταιρείας Villa Επιχειρήσεις Εστίασης και Ψυχαγωγίας και επισπεύδουσα είναι η διαφημιστική εταιρεία Politis Out of Home.

Βασικοί μέτοχοι της Villa εμφανίζονται η Salem Management με ποσοστό συμμετοχής 40% και η TJ Ventures με ποσοστό συμμετοχής 60%.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η απαίτηση για την οποία γίνεται ο πλειστηριασμός είναι 69.890 ευρώ και σε αυτόν, -εάν φτάσουμε μέχρι εκεί-, θα βγει η κατά ποσοστό 33,33% εξ’ αδιαιρέτου κυριότητα ενός οικοπέδου άρτιου και οικοδομήσιμου με την οικοδομή που υπάρχει σ’ αυτό, το οποίο βρίσκεται στην Δημοτική Ενότητα Αθηνών στο οικοδομικό τετράγωνο το οποίο περιβάλλεται από τις οδούς Πειραιώς- Πέτρου Ράλλη- Ανδρονίκου και Τζαφέρη και στη διασταύρωση των οδών Πειραιώς και Πέτρου Ράλλη. Το οικόπεδο αυτό έχει έκταση 271,52 τ.μ.

Όσον αφορά το κτήριο που στεγάζεται το Κέντρο Αθηνών, αποτελείται από ισόγειο επιφάνειας 213,60 τ.μ. , πρώτο όροφο, επιφάνειας 191,65 τ.μ., και δεύτερο όροφο επιφάνειας 131,75 τ.μ.

Το ακίνητο φέρει, πέραν της κατάσχεσης που οδηγεί στον προγραμματισμένο πλειστηριασμό, προσημείωση υποθήκης για ποσό 82.300 ευρώ, εγγραφείσα την 14/10/2021.

Δημοφιλέστερα

To Top