Οικονομία

Mega deal για το Nammos – Συνεργασία του Πέτρου Στάθη με την Alpha Dhabi Holding

Συμφωνία συνεργασίας με τη Monterock International του Πέτρου Στάθη ανακοίνωσε η Alpha Dhabi Holding, μία από τις ταχύτερες επενδυτικές εταιρείες στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η οποία εισέρχεται στο μετοχικό κεφάλαιο της Nammos Group, επιβεβαιώνοντας το σχετικό ρεπορτάζ του Dark Room.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η συνεργασία των δύο πλευρών συμβολίζει την εξέλιξη του κλάδου luxury & lifestyle της Alpha Dhabi, εστιάζοντας στη δημιουργία ενός χαρτοφυλακίου και οδηγώντας στην περαιτέρω εξέλιξη όλων των brands.

Η Monterock, της οποίας επικεφαλής είναι ο Πέτρος Στάθης, είναι μία private equity εταιρεία, στο portfolio της οποίας βρίσκονται τα Nammos (Ντουμπάι, Κατάρ) και Nammos Hotel (Μύκονος). Ταυτοχρονα, διαθέτει μια σειρά συμμετοχών σε μεγάλα brands στον χώρο του «hospitality και Food and Beverage».

Πρώτος στόχος της νέας συνεργασίας είναι η ανάπτυξη του Nammos και ως εστιατόριο, αλλά και ως ξενοδοχειακό brand σε διεθνή κλίμακα. Μάλιστα, φαίνεται ότι αυτό αποτελεί μόνο την αρχή μιας διευρυμένης δραστηριότητας, η οποία σκοπεύει να επεκταθεί και σε άλλα brands στον χώρο του Hospitality και F&B.

Περισσότερα σε λίγο…

Πηγή: newmoney.gr

Δημοφιλέστερα

To Top