Πολιτική

Μητσοτάκης: Πάμε στις εκλογές με αυτοπεποίθηση από τη συνέπεια στις δεσμεύσεις μας

Στη Νομαρχιακή Συνέλευση της ΔΕΕΠ Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών μίλησε σήμερα το πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης

«Μια άποψη την οποία συμμερίζομαι και εγώ είναι πως είμαστε ίσως η καλύτερη κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης», ανέφερε σε έναν απολογισμό των πεπραγμένων της κυβέρνησης ο Έλληνας Πρωθυπουργός στο Χαϊδάρι. «Είχαμε επίσης δεσμευτεί, ότι θα κάνουμε τη χώρα μας πιο ασφαλή. Και όταν μιλούσαμε για ασφάλεια, τότε, δεν μιλούσαμε μόνο για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, μιλούσαμε και για την ενίσχυση του γεωπολιτικού ρόλου της χώρας μας σε μία ταραγμένη περιοχή», ανέφερε.

Ο Πρωθυπουργός δεν θα μπορούσε φυσικά να μην αναφερθεί και στις επερχόμενες εκλογές «Μπαίνουμε λοιπόν στο 2023, σε μια χρονιά η οποία θα είναι προεκλογική, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι’ αυτό. Θα εργαζόμαστε μέχρι την τελευταία στιγμή να παράγουμε κυβερνητικό έργο και τους επόμενους μήνες έχουμε ακόμα πολλή δουλειά να κάνουμε. Θα προσέλθουμε στις επόμενες εκλογές με την αυτοπεποίθηση μιας παράταξης η οποία ήταν συνεπής στις δεσμεύσεις μας. Με τη σιγουριά μιας παράταξης η οποία πήρε τη χώρα από εκεί που ήταν, ουραγός ουσιαστικά στην Ευρώπη, και την κάνει πρωταγωνιστή στην Ευρώπη«.

Στη συνέλευση ήταν επίσης ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστής Χατζηδάκης. Χαιρετισμό απηύθυναν επίσης ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών, Δημήτρης Μαυροειδάκος και ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Ορφέας Γεωργίου.

Η ομιλία του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στη Νομαρχιακή Συνέλευση της ΔΕΕΠ Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών

Κυρία και κύριοι Υπουργοί, κύριε Περιφερειάρχα, κύριε Δήμαρχε, αγαπητέ Παύλο, αγαπητέ Δημήτρη, αγαπητά στελέχη, φίλες και φίλοι της Νέας Δημοκρατίας,

Δεν μπορούσα να αρνηθώ την πρόσκληση την οποία είχα λάβει πριν από περίπου ένα μήνα από τον Δημήτρη Μαυροειδάκο να βρεθώ σήμερα μαζί σας. Πλην όμως, με κάποιο λάθος που έγινε στο πρόγραμμά μου, διαπίστωσα χθες ότι η πρόσκληση δεν ήταν περασμένη σε αυτά τα οποία έπρεπε να κάνω αυτό το Σαββατοκύριακο. Φρόντισα όμως να αλλάξω κάποιες άλλες υποχρεώσεις μου, γιατί ήθελα πράγματι να βρεθώ σήμερα μαζί σας, για πολλούς λόγους.

Ο πρώτος έχει να κάνει με το γεγονός ότι -πολλοί από σας το γνωρίζετε, είμαστε παλιοί φίλοι και συναγωνιστές- έχω μια σταθερή σχέση αγάπης και εμπιστοσύνης με τη Δυτική Αθήνα. Μία σχέση η οποία χτίστηκε εδώ και μία 20ετία.

Σκεφτόμουν όσο έλεγε ο Γραμματέας ότι συμπλήρωσε ένα χρόνο στη θέση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής, ότι εγώ του χρόνου, το 2023, συμπληρώνω 20 χρόνια από τότε που έκανα τα πρώτα μου τότε μικρά βήματα στην πολιτική. Και δεν ξεχνώ, το θυμάμαι συχνά, ότι η πρώτη μου παρουσία σε επίσημη μεγάλη εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας -τότε με το χρίσμα του υποψήφιου βουλευτή- ήταν σε μία συγκέντρωση που έγινε στο Αιγάλεω το 2003 με ομιλητή τον Κώστα Καραμανλή.

Δημοφιλέστερα

To Top