Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Δεν τον… πάει η χρονιά τον Ουί Τζο, επελέγη στη χειρότερη 11άδα των Ασιατών του Μουντιάλ

Δεν τον… θέλει με τίποτα φαίνεται το 2022 τον Ουί Τζο Χουάνγκ. Στον Ολυμπιακό δεν κατάφερε να δώσει τα αναμενόμενα και παραμένει πιθανό να σπάσει ο δανεισμός του από τη Φόρεστ καθώς δεν έχει σκοράρει και έχει μόλις 1 ασίστ σε 11 αγώνες.

Ο 30χρονος Ουί Τζο ήταν όμως και στο Μουντιάλ του Κατάρ. Εκεί όπου το αγωνιστικό του πρόσωπο ξανά δεν ήταν καλό και σύμφωνα με τους Ιάπωνες δημοσιογράφους ορθώς μπαίνει στη χειρότερη 11άδα των Ασιατών παικτών του Μουντιάλ του Κατάρ. Στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο.

Χαρακτηριστικά το ιαπωνικό ποδοσφαιρικό κανάλι τον έβαλε στην 11άδα των παικτών που πήγαν πιο άσχημα από τους παίκτες των χωρών της Ασίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Τα βασικά σχόλια είχαν να κάνουν με το επίπεδο ετοιμότητάς του που δεν κρίθηκε καλό και επίσης ότι δεν σκόραρε καν στον θεσμό όπου έπαιξε σε 4 αγώνες.

Φαίνεται δηλαδή δεν τον… πάει τίποτα μέχρι στιγμής. Ο ίδιος – να θυμίσουμε – πως δεν ήταν θετικός στο να έρθει στο ελληνικό Πρωτάθλημα. Προτιμούσε ομάδα στη Γερμανία, την Αγγλία ή αλλού.

Ο Ουί Τζο γενικά από το ξεκίνημα της σεζόν δεν έχει βρει δίχτυα. Σε 17 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις όπου έχει λάβει μέρος δεν έχει κανένα γκολ.

ΠΗΓΗ: https://www.gazzetta.gr/

Δημοφιλέστερα

To Top