Ελλάδα

Βιασμός 12χρονης: Ο «Μιχάλης» είχε ξεφορτωθεί το laptop στη θάλασσα για να γλιτώσει

Μετά τη σύλληψη του 57χρονου Μιχάλη που εξεδιδε διαδικτυακά τη 12χρονη μαθήτρια απο τον Κολωνό, πέντε ακόμη άνδρες τους οποίους αναγνώρισε στην 4η κατάθεση που έδωσε η μικρή στους αστυνομικούς του Ανηλίκων, αναμένεται να κληθούν να δώσουν εξηγήσεις στις αρχές για την εμπλοκή που έχουν στη δυσώδη αυτή υποθεση. Επίσης, απο τα γραφεία των αρχών θα περάσει και άλλο ένα πρόσωπο που φέρεται να κατονόμασε την περασμένη εβδομάδα ο Ηλίας Μιχος ως το άτομο που ισχυρίζεται οτι ειχε σεξουαλικές σχέσεις πριν απο αυτον με το κοριτσάκι.

Η τελευταία κατάθεση της μικρής στους ψυχολόγους του Ανηλίκων δημιουργεί νέα δεδομένα στην έρευνα των αρχων αφού το παιδί αναγνώρισε τον 57χρονο συνταξιούχο ναυτικό Εμμανουήλ Χ., πατέρα ενός 5χρονου κοριτσιού, που στα social media παρουσιαζόταν ως «Μιχάλης Ιωάννου» και έκλεινε τα ραντεβού της διαστροφής, με αποτέλεσμα χθες το απογευμα οι αστυνομικοί να τον εντοπίσουν και να του περάσουν χειροπέδες. Ο άνδρας, όπως προέκυψε και απο τις καταθέσεις της μικρής, έκλεινε τα ραντεβού μέσω του Instagram και άλλων εφαρμογών ενώ φέρεται να έπαιρνε ποσοστά επί των εσόδων. Παράλληλα φέρεται να προέβαινε στην αδιανόητη κίνηση, να μοιράζει το τηλέφωνο του κοριτσιού σε γνωστό «ροζ» σάιτ.

Ξεφορτώθηκε το laptop για να τη γλιτωσει

Η σύλληψη του «Μιχάλη» που το πραγματικό του όνομα ειναι Εμμανουήλ ενω οι φίλοι τον φωνάζουν Μάνο, έγινε στο σπίτι του στον Πειραιά. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 57χρονος φαινόταν σαν να περίμενε καιρό την έφοδο της ΕΛ.ΑΣ, ενώ ήταν συνεργάσιμος με τους αστυνομικούς. Οι ίδιες «πηγές» λένε πως μετά το ξέσπασμα της σκοτεινής αυτής υπόθεσης και τη θυελλα αποκαλύψεων, ο μεσήλικας «διαδικτυακός μαστρόπος» θεωρούσε οτι δεν υπάρχουν στοιχεία ενοχοποιητικά σε βαρος του καθώς λένε οι πληροφορίες φροντισε να ξεφορτωθεί το laptop στη θάλασσα νομίζοντας οτι δεν θα αποκαλυφθεί ποτέ η δράση του. Χωρίς φυσικά να υπολογίζει πως ο υπολογιστής ειναι απλά ενα μηχάνημα και οτι τα ψηφιακά ίχνη και οι διαδρομές στο ιντερνετ δεν σβηνουν σχεδον ποτέ…

Τα άλλα πέντε πρόσωπα

Το κοριτσάκι αποκάλυψε ότι, εκτός από τα αυτοκίνητα στο μετρό των Σεπολίων, τον οίκο ανοχής στο Γκάζι, το Airbnb στο κέντρο της Αθήνας και το γνωστό ξενοδοχείο της πόλης έκανε και live sex μεταδόσεις σε άτομα που της υποδείκνυε ο Μίχος. Βασικός πελάτης και το πρωτο απο τα πέντε ατομα, ένας 60χρονος, με το μικρό ονομα Γιώργος ο οποίος δεν έχει συλληφθεί και οι πληροφοριες λένε οτι αναμένεται να κληθεί.

Το αποσπασμα της τελευταίας κατάθεσης, οπου η μικρή αποκαλύπτει ότι έκανε και live sex μεταδόσεις ανοίγοντας την κάμερα του κινητού, ξεκινάει οταν όταν οι αστυνομικοί της δειχνουν μία φωτογραφία του 60χρονου «Γιώργου».

«Ερώτηση: Αυτόν, σε αυτή τη φωτογραφία, τον θυμάσαι;

Απάντηση: Τον λένε “Γιώργο” και έστελνε λεφτά για φωτογραφίες-βίντεο.

Ερώτηση: Μόνο φωτογραφίες και βίντεο;

Απάντηση: Και με βιντεοκλήση στο viber.

Ερώτηση: Απλά για να σε δει ή ήθελε κάτι συγκεκριμένο;

Απάντηση: Κάτι συγκεκριμένο.

Ερώτηση: Ζητούσε να σε δει, δηλαδή, χωρίς ρούχα;

Απάντηση: Ναι.

Ερώτηση: Κάτι πιο σεξουαλικό, δεν ήθελε απλά να συνομιλήσετε.

Απάντηση: Ναι.

Ερώτηση: Και είχε βάλει αρκετές φορές χρήματα;

Απάντηση: Τέσσερις. Είχε ζητήσει να βρεθούμε από κοντά, αλλά ποτέ δεν βρεθήκαμε. Δεν το κανονίσαμε.

Ερώτηση: Τι γνώριζε για την ηλικία σου;

Απάντηση: Οτι είμαι 16».

Δεύτερο πρόσωπο, ένας «παχουλός μεσήλικας», με τα αρχικα Α.Μ, που κυκλοφορούσε με ηλεκτρικό αυτοκίνητο και ο οποίος την πίεζε να φύγουν διήμερα μαζί.

Ο διάλογος για τον παχουλο μεσήλικα που πιεζε το παιδί για αποδράσεις έχει ως εξής:

Ερώτηση: Να σε ρωτήσω αν υπήρχε ποτέ κάποιος άνδρας ο οποίος προσπάθησε να περάσει περισσότερο χρόνο μαζί σου;

Απάντηση: Ναι, ήταν.

Ερώτηση: Τι ήθελε από σένα;

Απάντηση: Μου είχε πει να πάμε διήμερο και αυτό… Αλλά είχαμε βρεθεί.

Ερώτηση: Είναι ένας άνδρας με τον οποίο λοιπόν είχατε βρεθεί από κοντά. Είχατε και επαφή;

Απάντηση: Ναι. Τρεις-τέσσερις…

Ερώτηση: Ο οποίος μετά από αυτές τις φορές σου είπε “Πάμε και ένα διήμερο μαζί;” Τι θυμάσαι; Τι στοιχείο σου έρχεται πιο εύκολα στο μυαλό γι’ αυτόν τον άνθρωπο;

Απάντηση: Είχε το όνομα του ΑΜ στο viber και στο whatsapp, ήταν παντρεμένος, είχε δύο κόρες και ένα άσπρο αμάξι Toyota, κάπως έτσι.

Ερώτηση: Σου είχε πει καθόλου τι δουλειά κάνει, το μικρό του όνομα; Δεν σ’ το είπε ποτέ; Πώς ήταν αυτός ο άνθρωπος;

Απάντηση: Δεν το θυμάμαι. Ηταν παχουλός και το αμάξι ήταν ηλεκτρικό.

Ερώτηση: Τον αναγνώρισες πουθενά μεταξύ αυτών των ανθρώπων; (αναφέρεται σε φωτογραφίες υπόπτων που έδειξαν στη μικρή)

Απάντηση: Οχι».

Δημοφιλέστερα

To Top