Ελλάδα

Επένδυσε και εσύ στο μέλλον της μικρής λιανικής

Sponsored Contemt

Καλώς ήρθατε στη νέα σύγχρονη εκδοχή της μικρής λιανικής με τα KIOSKY’S CONVENIENCE STORES. H πρώτη υπηρεσία που καλύπτει όλες τις μικρές, καθημερινές μας ανάγκες γρήγορα, όπου κι αν βρισκόμαστε, δίπλα στη γειτονιά μας. Tα KIOSKY’S CONVENIENCE STORES είναι τα νέας γενιάς convenience stores τα οποία μέσα από ένα διευρυμένο ωράριο, βρίσκονται δίπλα στον καταναλωτή με εκατοντάδες ποιοτικά προϊόντα απαραίτητα για την καθημερινότητά του.

Τα KIOSKY’S CONVENIENCE STORES λειτουργούν ως Coffee shop, snack shop, mini market, service point, ψιλικά, καπνικά, κάβα κ.λπ. Παράλληλα μέσω των στρατηγικών συμμαχιών που έχει συνάψει η μητρική εταιρεία με αξιόπιστους προμηθευτές και η κυκλοφοριακή ταχύτητα ευνοούν την αγοραστική δύναμη, ανοίγοντας έτσι τον δρόμο για στοχευμένες ενέργειες marketing που μεγιστοποιούν τις αποδόσεις και την εμπορική αναγνωρισιμότητα του δικτύου.

Tα KIOSKY’S CONVENIENCE STORES αποτελούν σήμερα το ισχυρότερο εμπορικό σήμα μικρής λιανικής και ένα από τα πιο δυναμικά brand στην Ελλάδα, με περισσότερα από 50 καταστήματα στην Αττική και 10 καταστήματα σε πόλεις της περιφέρειας.

Τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα των KIOSKY’S CONVENIENCE STORES περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων:
• Λειτουργία 16 ή 24 ώρες την ημέρα
• Λειτουργία όλες τις ημέρες της εβδομάδας

Δημοφιλέστερα

To Top