Ελλάδα

Επίθεση Αλέξη Κούγια σε Τατιάνα Στεφανίδου: «Και ποια είσαι εσύ κυρά μου; Τι είσαι εσύ;»

Με αφορμή την υπόθεση της αθώωσης της Έλενας Πολυχρονοπούλου και μεταξύ άλλων, ο Αλέξης Κούγιας επιτέθηκε στην Τατιάνα Στεφανίδου.

«Το δικαστήριο ήταν απόλυτο στην αθωωτική κρίση και το σημαντικό είναι ότι και ο εισαγγελέας της έδρας ζήτησε την απαλλαγή της γιατί δεν υπήρχε κανένα στοιχείο που να την εμπλέκει στην υπόθεση αυτή. Τώρα αρχίζει ένας αγώνας για την Έλενα Πολυχρονοπούλου ώστε να αποκατασταθεί πλήρως το όνομά της και υπάρχει μία σκέψη γενικότερα για το τι θα κάνει με αυτούς που την έβαλαν στη φυλακή» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κύριος Κούγιας.

«Γιατί επιτέλους θα πρέπει να τελειώνει αυτή η διαδικασία της ανοσίας αυτών που χωρίς πολλή σκέψη καταστρέφουν ανθρώπους και τους βάζουν φυλακή. Γιατί πραγματικά αυτό συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα» πρόσθεσε αμέσως μετά.

Απαντώντας στα σχόλια της Τατιάνας Στεφανίδου, ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε:

«Θέλω να δω τι θα γίνει με την κα Πολυχρονοπούλου, αν θα της ζητήσουν συγγνώμη αυτές οι κυρίες που έχουν κάνει λαϊκά δικαστήρια τις εκπομπές τους και γραφεία που στέλνουν δικηγόρους. Μάλιστα άκουσα την κα Στεφανίδου να λέει ότι “θα στέλνω βεβαίως δικηγόρους, όποιος μου ζητάει τη βοήθειά μου”. Και ποια είσαι εσύ κυρά μου; Τι είσαι εσύ; Ποια είσαι εσύ που γνωρίζεις ποιον πρέπει να βοηθήσεις; Ξέρεις νομικά;».

«Γνωρίζεις την προσωπικότητα αυτού που ζητά τη βοήθειά σου; Και ποια είσαι εσύ που θα επιλέγεις δικηγόρους; Δηλαδή ποιο είναι το αντάλλαγμα, όταν στέλνεις δικηγόρο; Το να έχεις την αποκλειστικότητα της υποθέσεως; Θέλω λοιπόν να καταλάβετε ότι τα πράγματα αρχίζουν και ξεκαθαρίζουν. Είδατε και την πρόταση της Εισαγγελέως για την υπόθεση Φιλιππίδη» συμπλήρωσε, κλείνοντας ο Αλέξης Κούγιας.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top