Ελλάδα

Νίκος Ξανθόπουλος: Υπό τους ήχους των αγαπημένων του τραγουδιών η αποτέφρωσή του

Υπό τους ήχους των αγαπημένων του τραγουδιών που ερμήνευσε σε ταινίες του πραγματοποιήθηκε στο Αποτεφρωτήριο Ριτσώνας το απόγευμα της Τρίτης (24/1) ο τελευταίος αποχαιρετισμός στον Νίκο Ξανθόπουλο λίγες ώρες μετά το τρισάγιο που τελέστηκε στην πολιτική κηδεία του στο Α΄ Νεκροταφείο.

Δείτε φωτογραφίες από την τελετή


xanthopoulos-apotefrosi


xanthopoulos-apotefrosi2

Τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Νίκου Ξανθόπουλου εξέφρασε ο πρόεδρος του Αποτεφρωτηρίου Ριτσώνας και της Ελληνικής Κοινωνίας Αποτέφρωσης, Αντώνης Αλακιώτης.

«Ο Νίκος σας ήταν ο Νίκος κάθε λαϊκής οικογένειας. Ο Νίκος των γονιών μας που τρέχαμε μικροί στους κινηματογράφους μαζί τους για να δούμε τις ταινίες του. Ήταν ο Νίκος που με τα τραγούδια του, συνόδευε τα γλέντια των γονιών μας, τα δικά μας και των παιδιών μας. Δεν είναι τυχαίο το όνομα που χαρακτήριζε τον Νίκο Ξανθόπουλο, “το παιδί του λαού”. Μαζί σας σήμερα αποχαιρετά τον Νίκο Ξανθόπουλο όλος ο λαός. Νίκο Ξανθόπουλο, σε ευχαριστούμε για όσα μας πρόσφερες. Οι ευχές όλων μας θα σε ακολουθούν σε αυτό το μεγάλο και άγνωστο ταξίδι. Σε αποχαιρετούμε, όπως νομίζουμε πως θα ήθελες και σου ταίριαζε, με μερικά από τα αθάνατα τραγούδια σου» είπε ο κ. Αλακιώτης.

Συγκίνηση στο Α΄ Νεκροταφείο

H πολιτική κηδεία του Νίκου Ξανθόπουλου του ηθοποιού που έφυγε από τη ζωή την Κυριακή σε ηλικί 89 ετών πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο Α΄ Νεκροταφείο.

Τη στιγμή που έφτασε η σορός του Νίκου Ξανθόπουλου στο νεκροταφείο οι παρευρισκόμενοι φώναζαν «Αθάνατος Νίκο μας» και χειροκροτούσαν με δάκρυα στα μάτια.

Δημοφιλέστερα

To Top