Οικονομία

Όμιλος V Group: Αποχαιρέτησε μια άκρως επιτυχημένη χρονιά και καλωσορίζει με δυναμισμό το 2023

Το 2022 ήταν η πιο επιτυχημένη χρονιά για τoν Όμιλο V ως την πιο επιτυχημένη του χρονιά και υποδέχτηκε με ακόμα μεγαλύτερη δυναμική το 2023 επεκτείνοντας τις δραστηριότητές του, πάντα με γνώμονα τη βιώσιμη ανάπτυξη και τη δημιουργία προστιθέμενης αξίας για τις κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιείται.

Με στόχο την προσέλκυση νέων στελεχών και τη διαρκή ενδυνάμωση, ο Όμιλος προχώρησε σε 23 προλήψεις και στη δημιουργία σύγχρονων δομών προσθέτοντας στη φαρέτρα του τις αξίες του flexibility-ευελιξίας και τη δυνατότητα ανταπόκρισης στις νέες ψηφιακές προκλήσεις.

Οι επενδύσεις σε Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, η ενσωμάτωση και εφαρμογή βέλτιστων πρακτικών στις δομές των εργοστασίων, η μείωση του ανθρακικού αποτυπώματος σε συνδυασμό με την αντιστάθμιση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα, η στρατηγική για την πλήρη αξιοποίηση αποβλήτων (Zero Waste) καθώς και η στήριξη της τοπικής κοινωνίας, αποτελούν έμπρακτη απόδειξη ότι ο Όμιλος V Group έχει υιοθετήσει και εφαρμόζει τις αρχές της Βιώσιμης Ανάπτυξης στην πράξη.

Ετήσιος Απολογισμός Βιωσιμότητας

O Όμιλος με επιτυχία δημοσίευσε τον Απολογισμό Βιωσιμότητας για την προηγούμενη χρονιά. Πιστός στις αρχές του, με απόλυτο γνώμονα την ταύτιση με τις διεθνείς αξίες της κυκλικής οικονομίας, προχώρησε σε προσεκτική μελέτη και λεπτομερή απεικόνιση των δράσεων και έθεσε τις βάσεις για ουδέτερο ανθρακικό αποτύπωμα με zero waste φιλοσοφία.

Ο Απολογισμός, στον οποίο παρουσιάζεται αναλυτικά ο τρόπος που δραστηριότητες επιδρούν θετικά στην κοινωνία, την οικονομία και το περιβάλλον, σχεδιάστηκε σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα GRI Standards, AA 1000 και SASB.

Πρωταθλητισμός για την Antipollution

Με περισσότερα από 70 χρόνια παρουσίας στην αγορά, διακρίσεις και βραβεία στο εγχώριο και διεθνές στερέωμα, πιστοποιητικά καλής λειτουργίας και ποιότητας και μια σειρά από ενέργειες εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας, η Antipollution θέτει τις βάσεις για τη νέα ψηφιακή εποχή. Νέος Πρόεδρος και CEO ανέλαβε ο Δημήτρης Δράκος, στέλεχος με μεγάλη εμπειρία στον τομέα των Operations της Antipollution και της παροχής υπηρεσιών υποδοχής λιμένα ενώ στη θέση του Γενικού Διευθυντή η εταιρία καλωσόρισε τον Ανδρέα Γιακουμέλο με πολυετή εμπειρία στο χώρο της Ναυτιλίας.

Η Antipollution εδραιώνεται πλέον στην κορυφαία θέση του κλάδου της και μπαίνει δυναμικά στο ράλι των πρώτων θέσεων παγκοσμίως.

Διαβάστε αναλυτικά στο newmoney.gr

Δημοφιλέστερα

To Top