Αθλητισμός

Πελέ: Συγκινεί η σύζυγός του έναν μήνα μετά τον θάνατό του – «Ο έρωτας αυτός δεν θα πεθάνει»

Με μια επιστολή προς τους εκατομμύρια φίλους του Πελέ επέλεξε η τελευταία σύζυγος του μεγάλου ποδοσφαιριστή να εκφράσει δημόσια τα αισθήματά της έναν μήνα μετά τον θανατό του.

Στην επιστολή που ανήρτησε στο Instagram η Μάρσια Αόκι, η οποία είχε παντρευτεί τον Πελέ τον Ιούλιο του 2016 μεταφέρει το συναίσθημα του «κενού» που ρουφάει τον αέρα, γράφει ότι «ο έρωτας αυτός δεν θα πεθάνει» και ομολογεί ότι θα της πάρει καιρό να συνηθίσει να μην έχει δίπλα της «τον λόγο για να ζει».

«Το να αποχαιρετήσω κάποιον που αγαπούσα και να συνηθίσω να μην έχω τον λόγο για να ζω, την αγάπη του, το μοναδικό του χιούμορ και την παρουσία του, θα μου πάρει καιρό. Ήθελα μερικές ακόμα στιγμές ανταλλαγής βλεμμάτων. Μερικές ημέρες ακόμα για να παίξουμε με το κουτάβι μας, τον Κακάου» ξεκινά στην επιστολή της η χήρα του Πελέ.

View this post on Instagram

A post shared by Pelé Foundation (@pele)

«Αρκετές φορές πιάνω τον ευαυτό μου να σε ακούω να μου λες “Μάρσια αγάπη μου καλημέρα. Κοίτα πόσο όμορφη είναι σήμερα η θάλασσα”. Αν και γνωρίζω ότι αυτή είναι η αναπόφευκτη μοίρα για όλους, για μένα η συνειδητοποίηση ότι αυτή η στιγμή ήρθε μου δημιουργεί το αίσθημα του κενού, της απουσίας, που πιέζει το στήθος μου» συνεχίζει στην επιστολή της.

«Αλλά υπάρχει και άλλο ένα συναίσθημα, της μεγάλης ευγνωμοσύνης του να μπορώ να μοιραστώ τον πόνο μου με τον υπόλοιπο κόσμο. Πήραμε χιλιάδες μηνύματα αγάπης και αλληλεγγύης που γέμισε με ανακούφιση και ειρήνη τις καρδιές μας» γράφει η Αόκι απευθυνόμενος προς τους εκατομμύρια ανθρώπους που συγκινήθηκαν με τον θάνατο του Πελέ.

Η σύζυγός του Πελέ εκφράζει επίσης το «ευχαριστώ» της στην ποδοσφαιρική ομάδα της Σάντος και στις αρχές της ομώνυμης πόλης «που μας συμπεριφέρθηκαν τόσο καλά σε μια τόσο δύσκολη στιγμή».

Η Μάρσια Αόκι καταλήγει στην επιστολή της αναφερόμενο στον Έντσον, το βαφτιστικό όνομα του Πελέ, γράφοντας: «Το να μοιράζομαι την ζωή μου με τον Ένσον ήταν μια αλήθινή ιστορία μιας μοναδικής αγάπης. Το ίδιο και το να μοιράζομαι την αγάπη του Πελέ για όλους σας. Αυτός ο έρωτας δεν θα πεθάνει ποτέ και θα συνεχιστεί ανάμεσά μας. Αιώνια».

Δημοφιλέστερα

To Top