Ελλάδα

Ρόδος: Εξαφανισμένη παραμένει η 44χρονη – «Έμπλεξε με κάποιον που το έπαιζε παπάς» υποστηρίζει ο πατέρας της

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό της 44χρονης γυναίκας που έχει εξαφανιστεί από την Δευτέρα (16/1) στη Ρόδο με συγγενείς της να καταγγέλλουν εμπλοκή κάποιου ατόμου «που το έπαιζε παπάς».

«Είχε μπλέξει με έναν που κάνει τον παπά και δεν μπορούσε να ξεμπλέξει. Πήγε το παιδί στο σχολείο και μετά το παράτησε, δεν πήγε να το πάρει» είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας της 44χρονης.

Από την πλευρά του ο σύζυγός της 44χρονης απηύθυνε έκκληση σε όλους να βοηθήσουν για τον εντοπισμό της και υποστήριξε ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η γυναίκα του εξαφανίζεται.

«Είχε φύγει και άλλες φορές από το σπίτι, όμως μετά επέστρεφε και είχε ανοιχτό το κινητό της, επικοινωνούσε» είπε στο Star αποφγεύοντας, όμως, να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις καταγγελίες περί του ιερέα.


Κλιμακώνονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της 44χρονης - Έκκληση του συζύγου της

Τη δικη του μαρτυρία έδωσε και ο κτήτορας της Μονής στην οποία φέρεται να πήγαινε τακτικά η 44χρονη. Σύμφωνα με τον ίδιο η γυναίκα είχε πολλά προβλήματα στον γάμο της και είχε συχνά εκφράσει την επιθυμία να βάλει τέλος στη ζωή της.

«Είχε πολλά προβλήματα, όπως και με τον σύζυγό της. Της μιλούσαμε εμείς, όπως και άλλοι άνθρωποι να κάνει υπομονή. Να τα δει διαφορετικά τα πράγματα. Γιατί είχε τάσεις αυτοκτονικές και είχε φύγει ξανά, εξαφανίστηκε. Έλεγε “την άλλη φορά που θα φύγω δε θα με ξαναδείτε”» είπε χαρακτηριστικά.

Δημοφιλέστερα

To Top