Αθλητισμός

Η απάντηση του ΠΑΟΚ στον Ολυμπιακό για τον ορισμό του Σλοβάκου διαιτητή Κρούζλιακ

Ο «δικέφαλος του βορρά» τόνισε πως είναι αστείος ο ισχυρισμός των «ερυθρολεύκων» πως ένας πρώην αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ (Λούμπος Μίχελ) θα μπορούσε να επηρεάσει έναν elite διαιτητή και πως θα μπορούσε κι εκείνος να ισχυριστεί το ίδιο για την πρώην σύζυγο σημερινού αθλητικού διευθυντή της ομάδας του Πειραιά (δηλαδή την πρώην του Κριστιάν Καρεμπέ, Αντριάνα Σκλεναρίκοβα).

Επεσήμανε τέλος δεν θα συμμετάσχει στην προσπάθεια δημιουργία τοξικού κλίματος και πως ο Ολυμπιακός ίσως να ένιωθε καλύτερα να ορίζονταν και πάλι κάποια «ψυχοπαίδια» του Κλάτενμπεργκ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:
«Ο υπαινιγμός της ΠΑΕ ΟΣΦΠ, ότι ένας πρώην αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τη Σλοβακία θα μπορούσε να επηρεάσει έναν elite διαιτητή, είναι εξίσου αστεία με την υπόθεση ότι μια Σλοβάκα πρώην σύζυγος σημερινού αθλητικού διευθυντή της ΠΑΕ ΟΣΦΠ θα μπορούσε να κάνει το ίδιο.

Δεν θα συμμετάσχουμε στην προσπάθεια δημιουργίας τοξικού κλίματος, καθώς γνωρίζουμε ότι ο Ολυμπιακός ίσως να ένιωθε καλύτερα αν ξαναορίζονταν οι Τρεϊμάνις-Πινέιρο ή άλλα ψυχοπαίδια του Κλατενμπεργκ.

Συμφωνήσαμε και οι δύο ΠΑΕ να οριστεί elite διαιτητής όπως και έγινε. Ευχόμαστε να μη θυμόμαστε μετά το ματς καν το όνομά του».

Δημοφιλέστερα

To Top