Αθλητισμός

Κολοβέτσιος για τον φονικό σεισμό: «Μένω στον 14ο όροφο και νόμιζα ότι αυτό ήταν, ότι πέφτουμε»

Αν και περίπου 2,5-3 ώρες μακριά από το επίκεντρο του σεισμού, ο Δημήτρης Κολοβέτσιος μίλησε για τον τρόμο που βίωσε στις 4,3 τα ξημερώματα όταν ακόμη μέσα στον ύπνο νόμιζε ότι έχουν εισβάλει κλέφτες στο σπίτι του.

Όταν, δε, σηκώθηκε από το κρεβάτι είδε το διαμέρισμά του που είναι στον 14ο όροφο μιας καινούργιας πολυκατοικίας να πάλλεται, με τον ίδιο να πιστεύει ότι… πέφτει!

«Φανταστείτε ότι η Καισάρεια, όπου μένω είναι 2,5-3 ώρες οδικώς μακριά από το επίκεντρο του σεισμού και παρόλα αυτά τον νιώσαμε για τα καλά. Ευτυχώς, δεν έχουμε θύματα εδώ στην περιοχή μας παρά μόνο υλικές ζημιές και ελεγχόμενες κατεδαφίσεις κτιρίων τα οποία ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση και έπρεπε να πέσουν», είπε αρχικά ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός και στη συνέχει τόνισε:

«Εχουμε ρωγμές στην πολυκατοικία μας, η οποία παρόλο που είναι καινούργια υπέστη κι αυτή κάποιες μικρές ζημιές. Φανταστείτε τι έχει γίνει σε άλλα κτίρια πιο παλιά και ειδικά σ’ αυτά που βρίσκονται πιο κοντά στο επίκεντρο».


rogmes_tourkia

Οι φωτογραφίες που έστειλε ο Δημήτρης Κολοβέτσιος με τις ρωγμές στην πολυκατοικία του.

Μπορείς να φέρεις στο νου σου τη στιγμή που άρχισε ο σεισμός. Διάβασα σε άλλες δηλώσεις σου ότι σηκώθηκες και δεν μπορούσες να κρατήσεις την ισορροπία σου.
«Εντάξει, χάος! Σκέψου να είμαι στο σπίτι και να βλέπω το διαμέρισμα να πάλλεται. Σκεφτόμουν ότι αυτό ήταν, πέφτουμε. Στις 4.3 τα ξημερώματα που έγινε, ήταν πολύ έντονο όλο αυτό. Ο κόσμος ήταν πανικόβλητος, παιδιά και μεγάλοι έκλαιγαν. Άλλοι έμπαιναν στα αμάξια τους να φύγουν μακριά.

Σκεφτείτε ότι η δική μας πολυκατοικία είναι ένα κτήριο 20 ορόφων, εγώ μένω στον 14ο. Ήμουν μέσα στον ύπνο. Πίστευα στην αρχή ότι μπορεί να είχαν μπει κλέφτες στο διαμέρισμά μου. Ακουγα δυνατούς θορύβους, και τζάμια να πάλλονται δυνατά. Ο σεισμός ήταν πολύ δυνατός. Πέσανε και κάποια πράγματα μέσα στο σπίτι μου. Ευτυχώς, η πολυκατοικία μας είναι καινούργια και απορρόφησε τους κραδασμούς».

Τώρα που είσαι;

Δημοφιλέστερα

To Top