Αθλητισμός

Τουρκία: Δεκάδες αθλητές κάτω από τα συντρίμα

Η κατάσταση στην Τουρκία παραμένει δραματική με τα σωστικά συνεργεία να προσπαθούν κάτω υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες να εντοπίσουν επιζώντες στα συντρίμια που προκάλεσε ο καταστροφικός σεισμός.

Μέσα στους χιλιάδες αγνοούμενους υπάρχουν και αθλητές όπως ο Κριστιάν Ατσού της Χατάισπορ και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Τανέρ Σαβούτ και ο τερματοφύλακας της Μαλάτιασπορ Εγιούπ Τουρκασλάν.

Ωστόσο όπως έκανε γνωστό η τουρκική ομοσπονδία βόλεϊ, στους αγνοούμενους έχει προστεθεί η γυναικεία ομάδα βόλεϊ RASUS KİMYA HATAY VOLEYBOL με την ιστορία της να είναι τραγική.

Η συγκεκριμένη ομάδα έχει ως έδρα το προάστιο Ρασους στο Γκαζιαντέπ, την πόλη που επίσης έχει υποστεί τρομερές ζημιές, ωστόσο το μεσημέρι της Κυριακής αγωνίζονταν στην έδρα της Αντάκια (Αντιόχεια) και άγνωστο γιατί παρέμεινε στην πόλη και δεν επέστρεψε στην έδρα της.

Προφανώς η ομάδα έμεινε στις εστίες που υπήρχαν στο γήπεδο (Antakya Sports Hall) ή σε ξενοδοχείο που ήταν ακριβώς δίπλά και κατέρρευσαν και όπως αναφέρει η Ομοσπονδία όλη η αποστολή είναι θαμμένη κάτω από τα συντρίμια.


hatay-kadin-voleybol-takimi-depremde-enkaz-altinda-kaldi_0d5a5787

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, στην Αντιόχεια ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί αυτές τις ημέρες αναπτυξιακό τουρνουά βόλεϊ και στο ίδιο κτήριο βρίσκονταν δύο ομάδες βόλεϊ από την κατεχόμενη Κύπρο με τα μέλη τους να είναι στους αγνοοούμενους.

Δημοφιλέστερα

To Top