Οικονομία

Δημήτρης Κοντομηνάς: Αλλάζει χέρια το μυθικό κτήμα του στην Αργολίδα

Αλλάζει χέρια κατά…τμήματα το μυθικό κτήμα του Δημήτρη Κοντομηνά στην Αργολίδα καθώς ο ηλεκτρονικός πλειστηριασμός, που ήταν προγραμματισμένος για σήμερα, ολοκληρώθηκε νωρίτερα με τα δύο μεγαλύτερα κομμάτια να περνούν σε νέους ιδιοκτήτες.

Κάτι που δείχνει ότι το ενδιαφέρον δεν επηρεάστηκε από το γεγονός ότι ενώ αρχικά το σφυρί αφορούσε το σύνολο της έκτασης στο Σκάλωμα, στη συνέχεια για ένα μέρος αυτής υπήρξε αναστολή.

Ειδικότερα, εδώ και καιρό είχε προγραμματιστεί να βγει σήμερα στο σφυρί όλο το κτήμα, με επισπεύδουσα τη Eurobank, μέσω 8 ταυτόχρονων ηλεκτρονικών πλειστηριασμών σε βάρος των εταιρειών «Ελληνικαί Ξενοδοχειακαί Τουριστικαί και Γεωργικαί Επιχειρήσεις Garden Beach» και «Διευρωπαϊκή Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων – Οικονομοτεχνικών Μελετών – Τουριστικών και Εμπορικών Επιχειρήσεων», συμφερόντων, κατά το παρελθόν του Δημήτρη Κοντομήνα.

Η συνολική τιμή πρώτης προσφοράς είχε διαμορφωθεί στα 15,9 εκατ. ευρώ.

Πριν λίγες μέρες ωστόσο υπήρξε αναστολή για τους δύο από τους πλειστηριασμούς σε βάρος της «Ελληνικαί Ξενοδοχειακαί Τουριστικαί και Γεωργικαί Επιχειρήσεις Garden Beach».

Διαβάστε αναλυτικά στο newmoney.gr

Δημοφιλέστερα

To Top