Ελλάδα

Κινδύνευσε η ζωή της Άσπας την οποία πυροβόλησε ο πατέρας της πριν 10 χρόνια – Συγκλονίζει η μητέρα της

Δύσκολες ώρες πέρασε πριν από λίγες μέρες η μητέρα της Ασπασίας Μπόγρη, μετά τη νέα περιπέτεια υγείας του κοριτσιού το οποίο πυροβόλησε ο ίδιος του ο πατέρας πριν δέκα χρόνια στο Άργος για να την εκδικηθεί για τον χωρισμό τους.

Όπως είπε η κ. Σπυριδούλα στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η Άσπα είχε για πολλές μέρες μητρορραγία. Ανησύχησε, καθώς την έβλεπε καταπονημένη και την πήγε για εξετάσεις αίματος.

«Με κάλεσαν από το μικροβιολογικό εργαστήριο και μου είπαν ότι αυτές οι τιμές δεν αντιστοιχούν σε ζωντανό άνθρωπο. Το παιδί είχε 9 αιματοκρίτη», είπε η μητέρα.

Δείτε το βίντεο:


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-crbz8krdwywp)

Οι γιατροί του μικροβιολογικού της είπαν ότι θα πρέπει μέσα σε δεκαπέντε λεπτά η Άσπα να βρίσκεται στο νοσοκομείο διαφορετικά κινδύνευε η ζωή της. Η κυρία Σπυριδούλα κάλεσε το ΕΚΑΒ για να ζητήσει ασθενοφόρο, όμως καθυστερούσαν πολύ κι έτσι αναγκάστηκε να ειδοποιήσει ένα ιδιωτικό θεραπευτήριο που βρισκόταν κοντά στο σπίτι τους.

Όντως το ασθενοφόρο έφτασε μέσα σε δέκα λεπτά και η Άσπα σώθηκε στο παραπέντε. Το κορίτσι συνεχίζει να νοσηλεύεται, όμως, όπως είπε η μητέρα του, είναι πολύ καλύτερα και σύντομα θα βγει από το νοσοκομείο.

Δημοφιλέστερα

To Top