Αθλητισμός

Μοντέλο του OnlyFans υπόσχεται να κάνει γυμνή τον γύρο της Νάπολη εάν η ομάδα της πόλης κερδίσει το Champions League

H Πάολα Σαουλίνο είναι η πιο «καυτή» οπαδός της Νάπολι και ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα του OnlyFans στην Ιταλία.

Η 34χρονη που γεννήθηκε και πήγε σχολείο στη Νάπολη έχει συνδέσει το ονομά της με την πόλη αλλά και με το καμάρι της, την ομάδα του Σπαλέτι που είναι σχεδόν… πρωταθλήτρια για τη φετινή σεζόν.


napoli_133


napolo_13


napoli_12


napoli_11

Η Πάολα σπούδασε υποκριτική, έπαιξε θέατρο σε Ρώμη και Μιλάνο, η φήμη της έφτασε έως το Λος Άντζελες αλλά γρήγορά κατάλαβε ότι βγάζοντας τα ρούχα της θα μπορούσε να κερδίσει φήμη και χρήμα!

Το 2016 στο δημοψήφισμα για την συνταγματική μεταρρύθμιση είχε υποσχεθεί σεξ σε όποιους ψηφίσει “όχι” και αμέσως ξεκίνησε περιοδεία για να εκπληρώσει την υποσχεσή της. Υποστήριξε ότι πήγε με 700 άνδρες κατά τη διάρκεια της περιοδείας της στην Πόμπα (Αντλία) στην πατρίδα της.


ποιοα

Η Πάολα πριν από λίγες ημέρες έδωσε νέα υπόσχεση! Εάν η Νάπολι κερδίσει το Champions League θα βγει γυμνή στους δρόμους της πόλης του Νότου και θα παρελάσει πάνω σε ανοιχτό λεωφορείο.

«Είναι κάτι που μπορώ να κάνω και είναι κάτι που μπορώ να αντέξω οικονομικά. Ειλικρινά, δεν νομίζω ότι η ενοικίαση λεωφορείου είναι το πιο ακριβό πράγμα στον κόσμο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paola Saulino (@paolinasaulino)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paola Saulino (@paolinasaulino)

Δημοφιλέστερα

To Top