Διεθνή

Παρουσιάστρια ξεσπά σε γέλια μετά το επικό fail καλεσμένου της με φίλτρα on camera – Δείτε βίντεο

Μάταια προσπαθούσε να καταπνίξει το γέλιο της μια παρουσιάστρια αυστραλιανού δικτύου όταν έγινε μάρτυρας μιας σειράς επικών fail από συνεντευξιαζόμενο, ο οποίος δεν κατάφερνε με τίποτα να βάλει το σωστό φόντο στο Zoom.

Η Alice Monfries, από το 9News Adelaide, δημοσίευσε στο Twitter ένα κλιπ που δείχνει τις τεχνικές δυσκολίες που αντιμετώπισε ο Mark Borlace, από τη λέσχη Royal Automobile Association, στην προσπάθειά του να «θαμπώσει» με το ειδικό φίλτρο το φόντο στο «παράθυρό» του, αλλά και τη δική της αυθόρμητη αντίδραση.

Αντί για το φόντο με το εφέ blur που προσπαθούσε να ενεργοποιήσει, ο Monfries εμφανίστηκε να μιλά μπροστά από τη φωτογραφίας μια κοπέλας που έπλενε ένα αυτοκίνητο και ενός δύτη που κολυμπούσε παρέα με μια θαλάσσια χελώνα.

Κάποια στιγμή, ενεργοποίησε ένα φίλτρο που «τοποθέτησε» στο κεφάλι του ένα καπέλο φτιαγμένο από πίτσα, και αυτή η εικόνα ήταν η… χαριστική βολή για την παρουσιάστρια. Καλύπτοντας το χέρι με το στόμα της για να σταματήσει το χαχανητό, κατέληξε να σκουπίζει τα δάκρυα από τα γέλια προτού τελικά ο καλεσμένος της αποφασίσει να αποχωρήσει.

«Θα αποσυνδεθώ και θα ξαναμπώ σε λίγο» είπε ο κ. Borlace έχοντας καταλάβει τι… εμφανιζόταν πάνω στο κεφάλι του. «Ωραία, τέλεια», απαντά η Monfries πασχίζοντας να ανακτήσει την αυτοκυριαρχία της.

Δημοφιλέστερα

To Top