Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: «Τρελή» πορεία αγροτικού – Τράκαρε, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, μετά από τρελή πορεία αγροτικού οχήματος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όλα έγιναν περίπου στις 11 το πρωί όταν οδηγός του αγροτικού οχήματος που κινούνταν στη λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή με κατεύθυνση προς κέντρο, έχασε τον έλεγχο, προσέκρουσε σε δύο οχήματα, πέρασε πάνω από τη διαχωριστική νησίδα και κατέληξε σε σταθμευμένα οχήματα από το αντίθετο ρεύμα.


treli_poreia_agrotiko__2_


treli_poreia_agrotiko__3_


treli_poreia_agrotiko__4_

Από το τροχαίο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, ο οδηγός του αγροτικού.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο οδηγός επιτάχυνε ξαφνικά και προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα στα δύο αυτοκίνητα πού βρισκόταν στο αριστερό ρεύμα κυκλοφορίας. Αμέσως μετά το όχημα που βρισκόταν εκτός ελέγχου πέρασε πάνω από τη διαχωριστική νησίδα του δρόμου το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας μέχρι την πορεία του να ανακόψουν τα σταθμευμένα οχήματα.


treli_poreia_agrotiko__5_


treli_poreia_agrotiko__6_


treli_poreia_agrotiko__7_


treli_poreia_agrotiko__1_

Σημειώνεται ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο ο οδηγός να αντιμετώπισε κάποιο παθολογικό πρόβλημα και να έχασε τον έλεγχο του οχήματος, όπως και αυτό της μηχανικής βλάβης. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Αυτήν την ώρα πραγματοποιείται η απομάκρυνση των οχημάτων από το οδόστρωμα, ενώ στο σημείο παραμένουν δυνάμεις της Τροχαίας Υπηρεσίας.

Δημοφιλέστερα

To Top