Ελλάδα

Τραγωδία στα Τέμπη: Συντονισμένη δολοφονία χαρακτήρα στο πρόσωπό της καταγγέλλει η πρόεδρος της ΡΑΣ

Για συντονισμένη δολοφονία χαρακτήρα στο πρόσωπό της, μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε η Ρυθμιστική Αρχή Σιδηροδρόμων περί ανεπαρκούς εκπαίδευσης σταθμαρχών από το 2021, κάνει λόγο η πρόεδρος της ΡΑΣ, Ιωάννα Τσιαπαρίκου.

Σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η επικεφαλής της Αρχής αναφέρεται στις σπουδές και την επαγγελματική της πορεία και υπογραμμίζει ότι θα συνεχίσει να λέει την αλήθεια και «να κάνει ότι περνάει από τα χέρια της για να μπορούν να ζήσουν τα παιδιά μας με ασφάλεια και προοπτική». «Θα υπερασπίζομαι το Δίκιο και την Αλήθεια», καταλήγει.


tsiaparikou

Ολόκληρη η ανάρτηση της κ. Τσιαπαρίκου:

«Επειδή βρίσκεται σε εξέλιξη συντονισμένη Δολοφονία Χαρακτήρα στο πρόσωπό μου.

Επειδή εργάζομαι 25 συναπτά έτη, με ήθος, σιωπηλά και αποτελεσματικά.

Επειδή από όπου και να πέρασα, ναυτιλία, κοινωνική ασφάλιση, υγεία, μεταφορές, η πορεία μου και η δουλειά μου υπήρξε αψεγάδιαστη.

Επειδή οι σπουδές και οι περγαμηνές μου είναι πραγματικές και αδιαμφησβήτητες: Πτυχίο Οικονομικών Επιστημών Πανεπιστημίου Πειραιά, Μεταπτυχιακό στις Διεθνείς Μεταφορές University of Wales-Cardiff, Διδακτορικό με Άριστα του Οικονομικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Πειραιά.

Επειδή δεν προέρχομαι από πολιτικό ή οικονομικό τζάκι.

Επειδή είμαι γυναίκα.

Επειδή τα κατάφερα μόνη, προερχόμενη από πάμφτωχη οικογένεια, καθώς ο συγχωρεμένος πατέρας μου βοηθούσε εμπράκτως όποιον είχε ανάγκη στον τόπο του, Ζωγράφου, Φωκίδα και όχι μόνο.

Επειδή εργάστηκα και ως υπάλληλος του ΕΦΚΑ για να μεγαλώσω τα παιδιά μου.

Δημοφιλέστερα

To Top