Ελλάδα

Απόπειρα αρπαγής 14χρονου: «Άκουσε τον διάλογο που είχε το παιδί μου με τον φίλο του» λέει ο πατέρας για τον 55χρονο

Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί σε 55χρονο για απόπειρα αρπαγής 14χρονου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

«Το παιδί μου κράτησε τις πινακίδες, με ενημέρωσε και εγώ αμέσως βγήκα στους δρόμους με το αμάξι και άρχισα να αναζητώ τον άνδρα. Κατά τύχη τον είδα να ανεβαίνει τη Δεκελείας. Έκανα αναστροφή και τον ακολούθησα» λέει ο πατέρας του ανηλίκου, μιλώντας στο Star.

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι του Σαββάτου, όταν το 14χρονο αγόρι περίμενε στη στάση του λεωφορείου και συζητούσε με έναν φίλο του, στον οποίο είπε ότι ήθελε να πάει στη Μεταμόρφωση.

«Ήταν στο περίπτερο και έπινε μπύρες. Άκουσε τον διάλογο που είχε το παιδί μου με τον φίλο του και του είπε ”έλα να σε πάω εγώ”. Ο γιος μου αρνήθηκε, εκείνος του το πρότεινε αρκετές φορές και στη συνέχεια έφυγε», δήλωσε ο πατέρας του παιδιού.

Ο πατέρας άρχισε να καταδιώκει το όχημα μέχρι τη Μεταμόρφωση και κατάφερε και ακινητοποίησε το όχημα του 55χρονου. Λίγο αργότερα, έφτασε στο σημείο η αστυνομία που πέρασε χειροπέδες στον άνδρα.

«Του είπα “καλά δεν ντρέπεσαι; Πήγες και είπες σε ένα παιδί αυτό το πράγμα;”. Και εκεί έσβησαν όλα, μαύρο. Τον έβγαλα από το αμάξι, από το παράθυρο. Δεν τον χτύπησα. Μου είπε “έκανα λάθος, συγνώμη”. Κάλεσα την αστυνομία», επεσήμανε ο πατέρας του 14χρονου.

Από την πλευρά του, ο κατηγορούμενος φέρεται να ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς πως δεν είχε κακή πρόθεση και ότι απλά προσφέρθηκε να πάει το παιδί στο σπίτι του.

Δημοφιλέστερα

To Top