Πολιτική

Εκλογές 2023 – «On air» καβγάς Χατζηνικολάου – Πετρόπουλου: Πάρε την εκτίμηση αποτελέσματος που έβγαλες από την κοιλιά σου και κάντην κορνίζα

Ένας απίστευτος καβγάς εκτυλίχθηκε στον ΑΝΤ1, σε πάνελ στο οποίο συμμετείχε ο δημοσιογράφος της «Αυγής», Ανδρέας Πετρόπουλος. 

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο Ανδρέας Πετρόπουλος εξέφρασε τη… δυσφορία του για τη σάτιρα των Ράδιο Αρβύλα. Τότε, ο Νίκος Χατζηνικολάου παρατήρησε ότι ο δημοσιογράφος της προσκείμενης στον ΣΥΡΙΖΑ εφημερίδας δεν είχε διάθεση για γέλια λόγω του εκλογικού αποτελέσματος.


Καβγάς Χατζηνικολάου με Ανδρέα Πετρόπουλο

Ο διάλογος που ακολούθησε ήταν ο εξής:

Α.Π. Εσείς πανηγυρίζετε για τη νίκη της ΝΔ;

Ν.Χ. Εγώ δεν εργάστηκα ποτέ σε κομματικό έντυπο, ποτέ! Έχετε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια μονίμως να κάνετε επιθέσεις στους δημοσιογράφους. Εσχάτως κάνετε επιθέσεις και στους σατιρικούς καλλιτέχνες.

Α.Π. Ήταν μια προεκλογική περίοδος που η συνέντευξη της κυρίας Σκορδά επισκίασε τη δική σας.

Ν.Χ. Πάντως η συνέντευξή μου με τον κ. Τσίπρα πήγε εξαιρετικά. Ο κ. Τσίπρας δεν πήγε μόνο στην κυρία Σκορδά, πήγε και στο δελτίο ειδήσεων…
Α.Π. Ο Μητσοτάκης απάντησε σε μία ερώτηση για τις υποκλοπές στο debate.
Ν.Χ. Τρεις ερωτήσεις του έκανα εγώ στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1. Λέτε ψέματα! Μπράβο σε σας που λέτε ψέματα! Αυτό είναι ψέμα, είναι αιχμή κατά της δημοσιογραφίας.

Και συνέχισαν: 

Δημοφιλέστερα

To Top