Ελλάδα

Αρχές καλοκαιριού και τα Καλάβρυτα δέχονται χιλιάδες επισκέπτες – Τριήμερο με συναυλίες, ιππασία και trekking

Τα Καλάβρυτα υποδέχονται αυτές τις ημέρες περισσότερους από 12.000 επισκέπτες για το «Helmos Mountain Festival», ενώ δεν είναι λίγοι και οι κατασκηνωτές που έχουν στήσει τις σκηνές τους στις πλαγιές του Χελμού.

Η μεγάλη επισκεψιμότητα στις αρχές του καλοκαιριού σε έναν προορισμό που είναι καθαρά χειμερινός έχει να κάνει ασφαλώς με το φεστιβάλ που διοργανώνει το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων ξεκινώντας από απόψε.

Στο «Helmos Mountain Festival» θα πάρουν μέρος 11 μπάντες, ενώ θα υπάρχουν και παραστάσεις stand up comedy. Η μουσική αυλαία ανοίγει σήμερα, μετά τις 8 το βράδυ όπου θα τραγουδήσουν στη σκηνή που θα έχει στηθεί στις εγκαταστάσεις του Χιονοδρομικού οι Γιάννης Αγγελάκας, Παύλος Παυλίδης και οι Novel729.


festival

Αύριο θα τραγουδήσουν οι Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Εισβολέας και Χατζηφραγκέτα. Την Κυριακή, την 3η και κορυφαία ημέρα των μουσικών εκδηλώσεων, στη σκηνή που θα στηθεί θα ανέβουν Γιάννης Χαρούλης, Σωκράτης Μάλαμας και Σπύρος Γραμμένος.

Παράλληλα θα λειτουργούν και άλλες δραστηριότητες, όπως πεζοπορία, ορεινοί αγώνες δρόμου, ορεινή ποδηλασία, ΒΜΧ & ράμπα skate, ziplines & slacklines αναρρίχησης. Θα διοργανωθούν εργαστήρια για τους λάτρεις της μουσικής και της φωτογραφίαςαλλά και οικοπεριηγήσεις, θεατρικό παιχνίδι και workshops για τους μικρούς σε ηλικία συμμετέχοντες. Τέλος, θα υπάρχει η δυνατότητα ελεύθερου κάμπινγκ σε οργανωμένες εγκαταστάσεις.

Δείτε φωτογραφίες 


kalavrita-14


kalavrita-13


kalavrita-9


kalavrita-10


helmos

Λόγω του φεστιβάλ όλα τα καταλύματα των Καλαβρύτων στο κέντρο της πόλης, αλλά και τα ακίνητα που ενοικιάζονται στα γύρω χωριά είναι στο 100% της πληρότητας τους, ενώ αρκετός κόσμος από αυτούς που θα ανέβουν στο βουνό θα επιλέξει να διανυκτερεύσει, κατασκηνώνοντας στους χώρους του Χιονοδρομικού.

Δείτε το Πρόγραμμα

Δημοφιλέστερα

To Top