Ελλάδα

Δηλητηρίασαν τον σκύλο φύλακα και άδειασαν αγρόκτημα

Διπλό σοκ περίμενε έναν αγρότη που πήγε να επισκεφθεί το αγρόκτημα του έξω από την κωμόπολη Περδίκκα του δήμου Εορδαίας, το πρωί της Τετάρτης, καθώς διαπίστωσε ότι είχε παραβιαστεί η περίφραξη και όταν αναζήτησε τον σκύλο που είχε ως φύλακα, τον βρήκε νεκρό.

Οι άγνωστοι εισβολείς φαίνεται ότι πήγαν προετοιμασμένοι για να εξουδετερώσουν το άτυχο τετράποδο, το οποίο πιθανότητα δηλητηριάστηκε με φόλα. Έτσι, εισέβαλαν ανεμπόδιστοι στοίχημα εσωτερικό του αγροκτήματος και άρπαξαν εργαλεία μεγάλης αξίας. Ο ιδιοκτήτης ειδοποίησε την Ασφάλεια Εορδαίας, οι αστυνομικοί της οποίας διεξάγουν έρευνα για να εντοπίσουν τους δράστες και σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος αγνώστων για θανάτωση ζώου συντροφιάς και κλοπή.

Πιτσιρίκια έκλεψαν μηχανή
Μόλις 14 και 12 χρόνων οι δυο Ρομά που συνελήφθησαν μαζί με έναν 19χρονο από αστυνομικούς της Ασφάλειας οι οποίοι περιπολούσαν στις Σέρρες, τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης, όταν εντοπίστηκαν να έχουν κλέψει μία μοτοσικλέτα από την πυλωτή της πολυκατοικίας του ιδιοκτήτη της. Η μηχανή αποδόθηκε στον κάτοχό της και στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών οδηγήθηκε μόνο ο 19χρονος, καθώς οι δύο ανήλικοι αφέθηκαν ελεύθεροι λόγω της μικρής τους ηλικίας. Ωστόσο, σε βάρος των γονέων τους σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας τους.

Δημοφιλέστερα

To Top