Ελλάδα

Έγκλημα στο Μαρούσι: Φυλάκιση 8 ετών για τη 18χρονη που σκότωσε την 22χρονη φίλη της -«Ευγνώμονες» οι γονείς της

Ανακοίνωση εξέδωσε το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια για την απόφαση του δικαστηρίου σχετικά με την 18χρονη μαθήτρια, η οποία υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες αφαίρεσε προ 6 μηνών τη ζωή της 23χρονης φίλης της στο Μαρούσι.

Το περιστατικό συνέβη στις 12 Δεκεμβρίου, με την 17χρονη τότε κοπέλα να μαχαιρώνει με μανία την 23χρονη φίλη της. Ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος της ποινική δίωξη για τετελεσμένη ανθρωποκτονία και παράνομη οπλοχρησία, με τη δίκη της να ολοκληρώνεται σήμερα.

Το δικαστήριο, λοιπόν, επέβασε στην 18χρονη ποινή φυλάκισης οκτώ ετών σε Κατάστημα Κράτησης Νέων, με το δικηγορικό γραφείο του εκπροσώπου της, Αλέξη Κούγια να εκδίδει σχετική ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση των δικηγόρων της 18χρονης για την ποινή της για το έγκλημα στο Μαρούσι

Μετά από εξαντλητική διαδικασία πέντε ημερών, ορισμένες εκ των οποίων και σε μεταμεσονύκτιες ώρες, το Δικαστήριο που εκδίκαζε την υπόθεση της 18χρονης Μ.Χ. εξέδωσε σήμερα την απόφασή του, με την οποίαν την καταδίκασε να εκτίσει ποινή εγκλεισμού σε Κατάστημα Κρατήσεως Νέων, ύψους 8 ετών.

Τόσο ο επικεφαλής του γραφείου μας κος Αλέξιος Κούγιας, όσο και οι γονείς της ανήλικης, επίλεκτος καρδιολόγος και επίλεκτη καθηγήτρια, θέλουμε να εκφράσουμε προς την Πρόεδρο και τα μέλη του Δικαστηρίου που εξέδωσε αυτήν την απόφαση την απόλυτη ευγνωμοσύνη μας τόσο για τη διαδικασία, που ήταν υποδειγματική, όσο και για τη διδακτική και κοινωνιολογική προσέγγιση, την οποίαν έκαναν οι κυρίες δικαστές.

Η 18χρονη, η οποία ομολόγησε την ενοχή της, υπήρξε άριστη μαθήτρια, με τέλεια γνώση αγγλικών, γαλλικών, μουσικός τριών οργάνων και Πρωταθλήτρια Ελλάδος στο αγώνισμα των 10.000 μέτρων νεανίδων, εξέφρασε τη συντριβή της για την εγκληματική της συμπεριφορά και προετοιμάζεται προκειμένου να εισαχθεί μέσω πανελληνίων εξετάσεων στην Ιατρική Σχολή.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top