Διεθνή

Mrs Russia: Άγρια καζούρα online για τη νικήτρια των καλλιστείων – Άλλη στο Instagram και άλλη… live!

Ένας διαγωνισμός ομορφιάς που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας στη Μόσχα έχει προκαλέσει αντιδράσεις τόσο στα ρωσικά όσο και τα διεθνή social media, με εκατοντάδες σχολιαστές να βάζουν στο στόχαστρο και να «πυροβολούν εν ψυχρώ» τη διαγωνιζόμενη που στέφθηκε τελικά «Mrs Russia».

Η Νατάλια Όσκαρ, νικήτρια των καλλιστείων στα οποία συμμετέχουν παντρεμένες γυναίκες, δήλωσε πανευτυχής στο Instagram για τη σημαντική αυτή διάκριση, ευχαριστώντας την κριτική επιτροπή αλλά και όλους τους συντελεστές της διοργάνωσης. Δυστυχώς όμως, οι συμπατριώτες της δεν είδαν με καλό μάτι τη νίκη της, αφού, αμέσως αφού ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός ομορφιάς, τα ρωσικά social media πλημμύρισαν με μηνύματα οργής και απογοήτευσης.

View this post on Instagram

A post shared by Натали Безматерных – Оскар (@natali_oscar)

«Ούτε το στέμμα δεν μπορούσε να επισκιάσει τα φουσκωμένα χείλη της», «Καμία με λιγότερη σιλικόνη δεν βρήκατε;», «Καλά, τυφλοί είναι οι κριτές;» ήταν μερικά από τα σχόλια των θεατών του διαγωνισμού, που θεώρησαν ότι ήταν άδικο για τις άλλες συμμετέχουσες να επιλεγεί ως νικήτρια μια γυναίκα με τόσο μεγάλη… αγάπη για τις πλαστικές επεμβάσεις.

Κάτι άλλο που προκάλεσε εξαιρετικά μεγάλη εντύπωση στους χρήστες των social media ήταν η έντονη διαφορά ανάμεσα στις φωτογραφίες της Όσκαρ από τη βραδιά των καλλιστείων, σε σχέση με εκείνες που είναι αναρτημένες στο προφίλ της στο Instagram. Αρκετοί σχολιαστές κριτίκαραν έντονα τη «Mrs Russia» για τις «παραπλανητικές» αναρτήσεις της online, συγκρίνοντάς την εμφάνισή της σε αυτές με τις διόλου κολακευτικές εικόνες από τη βραδιά του τελικού.

Μερικές από τις φωτογραφίες που έχει ποστάρει η Νατάλια online:


natalya


natalya_2


natalya_3


natalya_4

Δημοφιλέστερα

To Top