Αθλητισμός

Πανελλήνιο πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ: Πρώτο σερβίς με μεγάλες προσδοκίες

Ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΠΕ Νεκτάριος Χαλβατζής εκ μέρους του προέδρου της Ομοσπονδίας και του Διοικητικού Συμβουλίου είχε τον ρόλο του οικοδεσπότη καλωσορίζοντας τους συνδιοργανωτές Δήμους των τουρνουά Masters για το 2023 που εκπροσωπήθηκαν από τον Δήμαρχο Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη, την πρόεδρο του ΟΠΑΝΔΑ Δήμου Αθηναίων Νίκη Αραμπατζή και τον Αντιδήμαρχο Αγίου Νικολάου και πρόεδρο του ΠΑΟΔΑΝ Χάρη Αλεξάκη, ενώ γραπτό χαιρετισμό έστειλε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης Νίκος Ζεϊμπέκης.

Όπως γίνεται αντιληπτό, ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει και η πετυχημένη περσινή συνταγή του Πανελληνίου πρωταθλήματος Μπιτς Βόλεϊ θα συνεχιστεί και φέτος.

Η Θεσσαλονίκη, η Ξάνθη, η Αθήνα και ο Άγιος Νικόλαος παραμένουν οι κεντρικοί σταθμοί στο φετινό ταξίδι στα Masters, ωστόσο με το ενδιαφέρον να αυξάνεται συνεχώς υπάρχουν και πολλοί νέοι προορισμοί στα Open.

Επίσης οι ειδήσεις που προέκυψαν από την συνέντευξη Τύπου έχουν να κάνουν και με την πρόθεση των Δήμων, μετά την τεράστια ανταπόκριση του κόσμου, να δημιουργήσουν μόνιμους χώρους μπιτς βόλεϊ.

Αναλυτικά τα όσο ειπώθηκαν:
Νεκτάριος Χαλβατζής (Γενικός Γραμματέας ΕΟΠΕ): «Εκ μέρους του προέδρου της ΕΟΠΕ αλλά και του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας σας καλωσορίζω στην επίσημη συνέντευξη Τύπου του Πανελληνίου πρωταθλήματος Μπιτς βόλεϊ.

Μετά την περσινή απολύτως πετυχημένη χρονιά, η αλήθεια είναι ότι φέτος υπάρχουν ακόμη μεγαλύτερες προσδοκίες και γι’ αυτό το λόγο θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μας στους Δημάρχους Αθήνας, Θεσσαλονίκης, Ξάνθης και Αγίου Νικολάου για την επιλογή τους να στηρίξουν και φέτος το Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Η στήριξη τους είναι διαχρονική, αλλά πάντα παραμένει πολύ σημαντική.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς του σιρκουΐ για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν, αλλά και στη Δημόσια Τηλεόραση που θα μεταφέρει στα σπίτια όλης της Ελλάδας τις μάχες της άμμου.

Τέλος θέλω να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες και να ευχηθώ σε όλους να έχουν μια καλή αγωνιστική σεζόν.

Νίκος Ζεϊμπέκης (Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Δήμου Θεσσαλονίκης): «Εκλεκτοί προσκεκλημένοι, Αγαπητές φίλες, Αγαπητοί φίλοι, θα ήθελα πολύ να παρευρίσκομαι σήμερα εδώ μαζί σας, αλλά δυστυχώς λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων αυτό κατέστη αδύνατο.

Θέλω όμως να τονίσω έστω και χωρίς φυσική παρουσία ότι αυτή η διοργάνωση είναι από τις μεγαλύτερες που λαμβάνουν χώρα στη Θεσσαλονίκη και ως αρμόδιος Αντιδήμαρχος είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που την φιλοξενούμε για μία ακόμη χρονιά στην πλατεία Αριστορέλους, την πιο διάσημη πλατεία της πόλης μας.

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης στέκεται πάντα αρωγός στην Ομοσπονδία σας και σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις.

Ελπίζω να βοηθήσει και ο καιρός επειδή και ως αθλητής αλλά και ως παράγοντας πλέον στην Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης γνωρίζω από κοντά το μέγεθος των διαδικασιών που τρέχουν καθώς και τον κόπο των αθλητών.

Κλείνοντας εύχομαι καλή επιτυχία στην διοργάνωση και τους διοργανωτές και καλή δύναμη σε όλους τους συμμετέχοντες».

Μανώλης Τσέπελης (Δήμαρχος Ξάνθης):

Δημοφιλέστερα

To Top