Ελλάδα

Γυναικοκτονία-Θεσσαλονίκη: «Ελεγε στον πατέρα του ότι θα την σκοτώσει, ήθελε να ξαναπαντρευτούν» -Μαρτυρία σοκ

Η νέα γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη προκαλεί σοκ, ενώ νέα στοιχεία και πληροφορίες έρχονται στο φως. Δράστης ένας 38χρονος αστυνομικός, θύμα η 42χρονη σύζυγός του με την οποία είχαν χωρίσει πρόσφατα.

Ο 38χρονος αφού τα παιδιά έφυγαν με το σχολικό για το σχολείο σήμερα το πρωί, πήγε στο σπίτι της πρώην συζύγου του και εκεί την δολοφόνησε με καραμπίνα που είχε φέρει μαζί του. Στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του. Γείτονες που άκουσαν τους πυροβολισμούς ενημέρωσαν την ΕΛΑΣ που έσπευσε στο σημείο και εντόπισε στο διαμέρισμα στην Καλαμαριά τους δύο νεκρούς. Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι δεν υπήρχε κάποια καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία, ενώ δεν βρέθηκε και σημείωμα του δράστη και αυτόχειρα στον τόπο του εγκλήματος.

Ωστόσο, αποκαλυπτική είναι η μαρτυρία ενός φίλου του πατέρα του γυναικοκτόνου στο thesstoday, ο οποίος ανέφερε ότι ο 38χρονος απειλούσε ότι θα σκοτώσει την πρώην σύζυγό του.

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Ελεγε στον πατέρα του ότι θα την σκοτώσει
«Έλεγε στον πατέρα του ότι θα την σκοτώσει. Την αγαπούσε τρελά. Την καραμπίνα την πήρε από χθες ισχυριζόμενος πως θα την καθαρίσει».

«Γνώριζα και την οικογένεια και το ζευγάρι. Υπήρχε πρόβλημα. Η γυναίκα του, τον έδιωξε από το σπίτι. Ξαφνικά του είπε ότι δεν τον θέλει. Πήραν συναινετικό διαζύγιο. Δεν είχαν έντονες συγκρούσεις. Έπαιρνε τα παιδιά και μιλούσε μαζί τους. Του λέγαμε ότι πρέπει να φτιάξει τη ζωή του και να μην παρεκτρέπεται. Αυτή επέμενε πως δεν τον θέλει. Είχαν δυο αγόρια και είχε βγει απόφαση του δικαστηρίου για το πότε θα βλέπει ο πατέρας τα παιδιά» περιγράφει ο στενός φίλος της οικογένειας.

«Έλεγε στον πατέρα του ότι θα την σκοτώσει. Την αγαπούσε τρελά» σημείωσε καταλήγοντας ο ίδιος, ενώ ανέφερε ακόμη ότι ο γυναικοκτόνος από χθες το απόγευμα είχε πάρει την καραμπίνα που ήταν του πατέρα του λέγοντας ότι θέλει να την καθαρίσει, ενώ είχε φύγει από το σπίτι -το πατρικό του όπου διέμενε μετά το διαζύγιο- από τα ξημερώματα, τις 3:30 με 4 το πρωί.

Ανέφερε ακόμη ότι ο γυναικοκτόνος ζητούσε από την πρώην σύζυγό του να τα να ξαναβρούν και να ξαναπαντρευτούν.

Το ζευγάρι έχει δύο αγοράκια ηλικίας 12 και 14 ετών.

Δημοφιλέστερα

To Top