Οικονομία

Kera Neme: Ενα ξενοδοχείο στη Νεμέα που λατρεύει το κρασί

«Για εμάς η Κυρά Νεμέα είναι η μάνα που μας φροντίζει, η πατρίδα που μας μεγάλωσε και η δασκάλα που μας έμαθε τα μυστικά. Άγρια και τρυφερή μαζί. Για αυτό και τη φωνάζουμε με το χαϊδευτικό της. Kera Neme». Κάπως έτσι η Μαρία Αθανασίου, μας εξηγεί το όνομα, όπου μαζί με τον συνιδιοκτήτη και σύζυγό της Χρήστο Κόρακα, αποφάσισαν να δώσουν στο νέο ξενοδοχείο.

Πρόκειται για ένα νέο ξενοδοχείο, το οποίο έρχεται να συμπληρώσει την οινοτουριστική εμπειρία της Νεμέας και να δώσει στον επισκέπτη την επιλογή μετά το σεργιάνι στα αμπέλια, στα οινοποιεία αλλά και στα πανέμορφα χωριά της Νεμέας, να διαμείνει στην περιοχή.
Το Kera Neme, βρίσκεται στην καρδιά του οικισμού της Νέμεας και προσφέρει 9 άνετα ατμοσφαιρικά δωμάτια σε boho style, και ιδανική ατμόσφαιρα, που συμπληρώνει τις οινικές αποδράσεις. Φυσικά υλικά, με κυρίαρχο το ξύλο και την πέτρα, γήινοι χρωματικοί τόνοι, μοντέρνες πινελιές, μινιμαλισμός όσο πρέπει, άνετα μπάνια, και χαλαρό κλίμα, κυριαρχούν σε όλους τους χώρους. Πρωινό, με τοπικές πίτες, τηγανόψωμο, σπιτικές μαρμελάδες, μέλι, πετιμέζι και χωριάτικα αυγά, προετοιμάζουν τους επίδοξους οινοτουρίστες για τις εξορμήσεις τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: https://www.newmoney.gr

Δημοφιλέστερα

To Top