Ελλάδα

Μπέος κατά Αλκίνοου Ιωαννίδη: Είναι ένας φλώρος, ένα νούμερο με κιθάρα που δεν τον ξέρει κανένας

Απασφάλισε με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς ο Αχιλλέας Μπέος κατά του Αλκίνοου Ιωαννίδη μετά την κριτική του τελευταίου στον δήμαρχο Βόλου.

Μιλώντας ζωντανά στον ΑΝΤ1 είπε ότι ο τραγουδιστής είναι ένα νούμερο με μια κιθάρα που δεν τον γνωρίζει κανείς.

«Μιλάμε για τραγικό νούμερο»
«Δεν θα ασχοληθώ, ούτε θα απαντήσω σε αυτό το νούμερο, γιατί μιλάμε για τραγικό νούμερο. Δεν δείξατε πόσος κόσμος ήταν στη συναυλία. Δεν ξέρω τι πεποιθήσεων είναι αυτός ο τύπος, αλλά άλλοι καλλιτέχνες, όπως ο Αργυρός, ο Οικονομόπουλος, ο Ιακωβίδης, η Ζευγαρά και άλλοι με πήραν τηλέφωνο για να βοηθήσουν με οποιονδήποτε τρόπο. Αυτός τη συναυλία τι την έκανε, για αρπαχτή;» είπε αρχικά ο κ. Μπέος.


«Ήρθε εδώ αυτός να μοιράσει δύο μπουκάλια νερό;»
Στη συνέχεια ο Αχιλλέα Μπέος καταφέρθηκε κατά του Αλκίνοου Ιωαννίδου με βαριά προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. «Είναι ένα νούμερο με μία κιθάρα που δεν τον ξέρει κανένας. Απευθύνεται σε μία συγκεκριμένη μερίδα ανθρώπων. Καλός είναι για εσάς, για εμένα δεν είναι. Τι με πήρατε για τον Ιωαννίδη; Άσε τον Ιωαννίδη. Άφησέ με με τον κάθε φλώρο. Αυτό αισθανόμουν και αυτό έκανα. Ήρθε εδώ αυτός να μοιράσει δύο μπουκάλια νερό;», είπε συγκεκριμένα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αλκίνοος Ιωαννίδης σε συναυλία που έδωσε το βράδυ της Δευτέρας 11 Σεπτεμβρίου, αναφέρθηκε στα δεινά που περνάνε οι κάτοικοι του Βόλου και της Μαγνησίας λόγω των καταστροφών που προκάλεσε η κακοκαιρία Daniel. Στην δημόσια αυτή τοποθέτησή του χαρακτήρισε τον κ. Μπέο ως «ανεκδιήγητο δήμαρχο», ενώ τον κατηγόρησε ότι έπαιζε θέατρο μπροστά στην κάμερα για να κερδίσει ψήφους και να ξαναβγεί δήμαρχος.

«Έρχομαι από τη λάσπη από τον ρημαγμένο παράδεισο, το Πήλιο»
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αλκίνοος Ιωαννίδης στη συναυλία του το βράδυ της Δευτέρας.

«Έρχομαι από την καταιγίδα, έρχομαι από τη λάσπη από τον ρημαγμένο παράδεισο, το Πήλιο.

Έρχομαι από τη λάσπη. Τους πνιγμένους ανθρώπους, τα πνιγμένα ζώα, τα πεσμένα δέντρα. Από τις κομμένες εθνικές οδούς. Από την κομμένη, την καμμένη, την πνιγμένη χώρα μας.

Έρχομαι από τον Βόλο, που ο δήμαρχος της πόλης, πριν από τρεις μέρες, ο ανεκδιήγητος αυτός δήμαρχος, ανεβασμένος σε μία μπουλντόζα, φώναζε στην ερημιά εκεί που δεν υπήρχε άνθρωπος, “ήρθε το φαΐ και το νερό! Ελάτε να πάρετε”. Για την κάμερα, κάνοντας προεκλογικό σποτ μπας και τον ξαναψηφίσει κανείς.


Έρχομαι από την χώρα που θα τον ξαναψηφίσουν όμως. Έρχομαι από τη χώρα που ξαναψηφίζουν δεκαετίες τώρα όσους μας ρημάζουν.

Από τη χώρα χωρίς παιδεία, χωρίς υγεία, χωρίς πολιτισμό, χωρίς πρόβλεψη, χωρίς προετοιμασία, χωρίς πρόνοια, χωρίς έγνοια, χωρίς φροντίδα, χωρίς ευθύνη».

Τέλος, ο τραγουδιστής ευχαρίστησε τον κόσμο που παρευρέθηκε στη συναυλία μετα από τις πολυ έντονες μέρες και νύχτες που όλοι περάσαμε. «Σας ευχαριστώ που ήρθατε για να στήσουμε μαζί μία ηλεκτρική γιορτή πάνω στην καταστροφή και εκτός τόπου και χρόνου. Καλώς βρεθήκαμε και καλή μοιρασιά αδέρφια!», είπε.

Mια κόντρα που κρατά από το 2020
Η κόντρα μεταξύ των δύο κρατά από το 2020, όταν ο Αλκίνοος Ιωαννίδης στήριξε το αίτημα των Σταγιατών στο Πήλιο να διαχειρίζονται μόνοι τους την υδροδότηση του χωριού τους. Η διαρκής και δημόσια στήριξη του Αλκίνοου Ιωαννίδη προκάλεσε την έκρηξη του δημάρχου Βόλου που επιτέθηκε τότε με ύβρεις κατά του τραγουδιστή, μπροστά στις κάμερες, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top