Lifestyle

The Voice: Η γνωστή παρουσιάστρια που… κόπηκε και η «ηχητική οικονομία» της Έλενας – Δείτε βίντεο

Στο πέμπτο Blind Audition του «The Voice of Greece», την Κυριακή το βράδυ στον ΣΚΑΪ οι Κωνσταντίνος Αργυρός, Πάνος Μουζουράκης, Έλενα Παπαρίζου και Σάκης Ρουβάς συνέχισαν την αναζήτηση της καλύτερης φωνής και διεκδίκησαν με πάθος και φαντασία όσους άξιζαν την πρόκριση.

Ένας φοιτητής διδακτορικού στην ηθική της οικονομίας έβαλε σε σκέψεις τους coaches,  μία γιατρός που θέλει να γίνει νευρολόγος διέθετε το πιο τραγουδιστικό επίθετο, ενώ μια παρουσιάστρια δεν κατάφερε να πείσει τους κριτές με τις φωνητικές της ικανότητες.

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος είπε να δοκιμάσει την τύχη του και στη μουσική μιας και επαγγελματικά κάνει ήδη στο διδακτορικό του στην «ηθική της οικονομίας».


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnzicuahsewp)

Με τη φωνή του, έκανε και τους τέσσερις coaches να γυρίσουν με τον ίδιο να επιλέγει τελικά την ομάδα της Έλενας, η οποία παράκουσε τι σπουδάζει ο διαγωνιζόμενος και άρχισε να ρωτάει «τι είναι ρε παιδιά η ηχητική οικονομία;» με τον Σάκη να τη διορθώνει και να της λέει «ηθική οικονομία». «Είπα κι εγώ ρε παιδιά τι είναι αυτό;», απάντησε και άρχισε να σταυροκοπιέται!


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnzj274hwtb5)

Τους κριτές ενθουσίασε και η 19χρονη Λυδία Γιάνναρη από την Χαλκίδα, η οποία τραγούδησε το Stay της Rihanna.


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnzkgd9eojl5)

Δημοφιλέστερα

To Top