Lifestyle

Σακίρα: Στενοχωρημένη με την αδιαφορία του Πικέ – Δεν νοιάζεται για τον άρρωστο πατέρα της

Και ενώ ο Πικέ απολαμβάνει την παρέα της νέας του συντρόφου, οι ατυχίες στη ζωή της Σακίρα έρχονται η μία μετά την άλλη.

Μετά τον χωρισμό της με τον ποδοσφαιριστή και τις κατηγορίες για φορολογική απάτη, η Κολομβιανή σταρ αντιμετωπίζει μία νέα οικογενειακή δυσκολία. Πρόσφατα, ο πατέρας της, Γουίλιαμ Μεμπαράκ Τσαδίδ, εισήχθη σε κλινική της Βαρκελώνης με την υγεία του να βρίσκεται σε κίνδυνο.


sakirta_pateras8309

Οι γονείς της ποπ σταρ και ειδικότερα η μητέρα της, έχουν αναφέρει ότι με τον Πικέ είναι «ακόμη οικογένεια», μιας και εκτός από τη μακροχρόνια σχέση τους, οι δυο τους έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Παρόλα αυτά, ο Πικέ δεν φαίνεται να ανησυχεί ιδιαίτερα για την υγεία του παππού των παιδιών του και αυτό είναι ακόμη ένα «χτύπημα» για τη Σακίρα.

View this post on Instagram

A post shared by Shakira (@shakira)

Σύμφωνα με την εκπομπή της TeleCinco «El programa de Ana Rosa», ο ποδοσφαιριστής δεν επισκέφτηκε τον πατέρα της στο νοσοκομείο και η ίδια είναι πολύ εκνευρισμένη γι’ αυτό.

Αυτό ανέφερε η δημοσιογράφος Αντριάνα Ντορονσόρ , η οποία επικαλείται πηγές κοντά στην τραγουδίστρια.

«Η Σακίρα είναι πολύ στενοχωρημένη που ο Πικέ δεν πήγε να τον δει και που δεν ρώτησε για την υγεία του. Ήθελε να καταστήσει σαφές ότι ο Πικέ δεν έχει επισκεφτεί τον πατέρα της ούτε ρώτησε για την υγεία του» αναφέρθηκε η δημοσιογράφος κατά πληροφορίες της Marca.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Δημοφιλέστερα

To Top