Αθλητισμός

Champions League: Λίβερπουλ-Νάπολι, Μαρσέιγ-Τότεναμ (22:00, Cosmote Sport)

Πέφτει σήμερα η αυλαία στον 1ο, 3ο και 4ο όμιλο του Champions League (οι αγώνες του 2ου ξεκίνησαν στις 19:45) με το ενδιαφέρον να είναι κυρίως στον τελευταίο όπου και οι 4 ομάδες διεκδικούν τα 2 εισιτήρια για τους 16.

Εκεί έχουν ήδη προκριθεί Μπάγερν Μονάχου, Μάντσεστερ Σίτι, Τσέλσι, Μπενφίκα, Μπριζ, Ντόρτμουντ, Ίντερ, Λίβερπουλ, Νάπολι, Παρί Σεν Ζερμέν, Πόρτο, Ρεάλ Μαδρίτης (οι τρεις πρώτες ως πρώτες των ομίλων τους), ενώ άλλα τέσσερα παραμένουν ανοικτά και σήμερα το βράδυ δύο εκ των Τότεναμ, Μαρσέιγ, Άϊντραχτ Φρανκφούρτης, Σπόρτινγκ Λισαβόνας θα τα τσεκάρουν.

Στον πρώτο όμιλο το ενδιαφέρον που υπάρχει έχει να κάνει με την πρωτιά με τη διπρόσωπη Λίβερπουλ να αναζητεί νίκη με τρία γκολ διαφορά (είχε χάσει με 4-1 στο Ντιέγκο Μαραντόνα) κόντρα στο τρένο της Νάπολι που φέτος κάνει τρομερά πράγματα εντός και εκτός συνόρων.

Στο άλλο ματς οι Ρέιντζερς υποδέχονται τον Άγιαξ με τους Σκωτσέζους θεωρητικά να διεκδικούν την 3η θέση, αλλά για να το πετύχουν χρειάζονται νίκη με… πέντε γκολ.

Στον 3ο όμιλο δεν υπάρχει το παραμικρό ενδιαφέρον στις αναμετρήσεις Μπάγερν-Ίντερ (πέρασαν και οι δύο), Πλζεν-Μπαρτσελόνα (στο Europa League και πάλι οι Καταλανοί).

Αντιθέτως στον 4ο όμιλο όλα θα κριθούν σήμερα το βράδυ όπου όλες οι ομάδες μπορούν να βρεθούν στους 16, αλλά και εκτός ευρωπαϊκής συνέχειας.

Στο Βελοντρόμ η ουραγός Μαρσέιγ (6 βαθμοί), υποδέχεται την πρωτοπόρο Τότεναμ (8 βαθμοί), ενώ στη Λισαβόνα η Σπόρτινγκ κοντράρεται με την Άιντραχτ με τις δύο ομάδες να έχουν από 7 βαθμούς!

Τότεναμ και Σπόρτινγκ βολεύονται και με ισοπαλία, η Άιντραχτ περνάει και με ισοπαλία, αρκεί να νικήσει η Μαρσέιγ, ενώ η τελευταία θέλει μόνο νίκη.

Αναλυτικά τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα, οι βαθμολογίες και το σημερινό πρόγραμμα:

1ος όμιλος

1η αγωνιστική
Άγιαξ (Ολλανδία)-Ρέιντζερς (Σκωτία) 4-0
Νάπολι (Ιταλία)-Λίβερπουλ (Αγγλία) 4-1

Δημοφιλέστερα

To Top