Διεθνή

«Dubai Bling», ένα reality πλούτου και υπερβολής που τα έχει όλα

Σε μια από τις πλέον χαρακτηριστικές σκηνές του reality «Dubai Bling» που ξεκίνησε να προβάλλεται στις 27 Οκτωβρίου στο Netflix, η Σάφα Σιντίκι τρώει μεσημεριανό με τον σύζυγο της Φαχάντ, έναν Ινδό επιχειρηματία, που κερδίζει περίπου τέσσερα εκατομμύρια δολάρια το χρόνο.

Ο Φαχάντ της ζητάει να κάνουν δεύτερο παιδί, αλλά δεν παίρνει το μήνυμα, που είναι «καρφιτσωμένο» σε ένα μεγάλο διαμαντένιο τσιμπιδάκι μαλλιών που είναι μια φράση το οποίο αναπαύεται σε περίοπτη θέση, στην κόμη της συζύγου του.


Dubai Bling | Official Trailer | Netflix

Γράφει «Χρειάζομαι μια νέα Birkin», την περίφημη δηλαδή τσάντα του οίκου Hermes, σε μια μόνο σκηνή από το νέο reality του συνδρομητικού καναλιού που τα έχει όλα.

Χαρακτήρες διψασμένους για προβολή με εξαίρεση τον Φαχάντ, glam νύχτες, αφίξεις με ελικόπτερα, ξεκατινιάσματα που αρχίζουν από το πρώτο επεισόδιο και γιγαντώνονται σταδιακά και υπερβολή στο μέγιστο βαθμό.


Dubai Bling | Cast Announcement | Netflix

Κάτι που φαίνεται όταν ένα από τα ζευγάρια πηγαίνει για δείπνο στο σπίτι των Σιντίκι και ο άντρας δεν τρώει κρέας, κάτι που λύνεται άμεσα, αφού ένας υπηρέτης πηγαίνει στην παραλία.

Λίγο αργότερα επιστρέφει με ένα φρέσκο ψάρι που σπαρταράει ακόμη, δείγμα και αυτό ότι στο Ντουμπάι όλα μπορούν να γίνουν, αρκεί να υπάρχουν λεφτά.

Πάντως τα ΜΜΕ στα Εμιράτα, έγραψαν ότι από τους δέκα μόνο τέσσερις είναι πραγματικά πλούσιοι, ενώ οι υπόλοιποι έχουν μεν αρκετά, αλλά όχι τόσα, ώστε να θεωρούνται σημαίνουσες προσωπικότητες.

Δημοφιλέστερα

To Top