Lifestyle

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η σκασίλα του Μουτσινά

Κάθε πρωτομηνιά βιώνω χαρά ανείπωτη, απερίγραπτη και μοναδική. Η τηλεόραση γιορτάζει τις πρωτιές της. Ολοι πρώτοι. Δεν έχει σημασία που. Αλλωστε άλλα γούστα έχουν τα κορίτσια με φράντζες και άλλα έχουν όσες φορούν τρέσες.

Δεν είναι δυνατόν να μην αναδειχθεί ο νικητής στο κοινό των οργανωμένων φιλάθλων του Παναθηναϊκού και φυσικά πώς να αγνοήσεις τις τηλεοπτικές προτιμήσεις των συλλόγων «αντικριστού» σε ό,τι αφορά τα δελτία ειδήσεων. Ελα, να ζήσουν οι πρωταθλητές.

Υπάρχουν άνθρωποι, άκρως ανταγωνιστικοί οι οποίοι μιλούν στο κοινό τους από τα κοινωνικά δίκτυα, ποστάρουν τηλεθεάσεις αλλά αν παρατηρήσεις ποτέ αξιόλογα θέματα και κυρίως ποτέ δικά τους θέματα αφού ποτέ δεν… φέρνουν. Για δες κάτι πράγματα.

Χαίρομαι που το θέμα της παρουσίας του Δημήτρη Ουγγαρέζου, στην εκπομπή που εργάζεται, έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις. Ετσι πρέπει κι ας προσπαθεί ο Δημήτρης να το κλείσει και να ρίξει τους τόνους. Πλέον δεν υπάρχει επιστροφή. Όχι για εκείνον αλλά για τον σχολιασμό του θέματος…

Πόσο γλυκά και όμορφα έδειξε ο Νικος Μουτσινάς την σκασίλα του στα όσα λέει ο Τριαντάφυλλος. Πόσο υπέροχα μπορεί να αυτοσαρκάζεται και να σατιρίζει συμπεριφορές οι οποίες πλέον είναι βαρετές και αφόρητες…


nikos_moytsinas_1258

Βαρετή είναι και η στάση όλων όσοι νομίζουν ότι κοιμόμαστε και ξυπνάμε με την σκασίλα αν θα πάνε στον Αγιο Δομίνικο. Και όλη τους η καούρα είναι γιατί ασχολείται ο κόσμος με τον Ντάνο. Μεγάλη η απόσταση, παιδιά. Ούτε καν ακουμπάτε.

Ο Θάνος Μπίρκος είναι εξαιρετικός στον «Σασμό». Ένα μαγικό πλάσμα, το οποίο υποδύεται έναν σκοτεινό ρόλο – κλειδί τόσο ιδιαίτερα.

«Μα τα λόγια σε κάνουν κομμάτια, τέτοιες ώρες μιλάνε τα μάτια». Στίχος με νόημα για το αποψινό επεισόδιο της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει». Το τραγουδά η Ηλιάνα Μαυρομάτη κοιτάζοντας κατάματα τον Βασίλη Μπισμπίκη. Βαθύ ΠΑΣΟΚ.


Ayti_i_nyxta_menei_

Ευχαριστώ τον αγαπητό κύριο που μου αφιερώνει την προβολή της ταινίας της γενιάς μου «Top Gun» το βράδυ της Κυριακής στον Alpha. Καλύτερο κι από τραγούδι.

Δυστυχώς το «GNTM» πλέον δεν συζητιέται. Και αφορά όλο και λιγότερους. Κανένα πρόσωπο δεν ξεχωρίζει. Αναλώθηκαν στο να «στύψουν» την διαφορετικότητα στις οντισιόν και στο τέλος έμειναν με βαρετές συμμετοχές και κουρέματα που θυμίζουν κάτι ψευτοεπαναστάτριες που έκοψαν την ψαλίδα τους για να συμπαρασταθούν στις Ιρανές.

Κουίζ για σκέψεις νυχτερινές: (σε όποιον δεν αρέσουν τα κουίζ να λύνει σταυρόλεξα) Ποια κυρία της οποίας το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι θα ζητήσει αποδέσμευση τα Χριστούγεννα προκειμένου να μετακομίσει απέναντι;

Δημοφιλέστερα

To Top